Маша
user
- 24 април 2007
- 1.052
- 2.829
На 26ти нарачано, ама нешчо имат снемано...Остана уште некој кај што нема стигнато во СК ?
На 26ти нарачано, ама нешчо имат снемано...Остана уште некој кај што нема стигнато во СК ?
И менеОстана уште некој кај што нема стигнато во СК ?
Ете, и JasSum добил, ама ЈасНеСум добил последната праткаЕј, мене вчера ми донесоа.
Не сум бил под санкции![]()
Шубоо такаСега стигна и кај мене. Фак, ја и сум заборавил што имам нарачано, си се изненадив...![]()
Сега стигна и кај мене. Фак, ја и сум заборавил што имам нарачано, си се изненадив...![]()
good oneЌе да се пратени со Escargot Експрес.
И јас исто....Ја ќе ги очекувам после продолжениов викенд како што изгледа.
Speak of the devil, денес стигна кај мене. Исто мислам со ТПЛ карго.Кај мене нема стигнато сеуште, нарачано на 27ми.
Дефинитивно и јас понеделник ќе чекам.Ја ќе ги очекувам после продолжениов викенд како што изгледа.
Кај мене малку необично... Пратка од пред два дена стигна денес, нарачката од 27-ми се уште ја нема.
Пааа, ќе си почекамеДа почекаме што ке донесе понеделник.![]()
И понеделников слабо некако...Да почекаме што ке донесе понеделник.![]()
И понеделников слабо некако...
Барем да се јавеше,
барем надеж да пратеше...
Ги нема нигдеки, за порачката: #912638 е направена на ноември 28, 2023
На кој број ги доби? Имам пратка преку Ананас што касни една недела после рокот а ЕЛС се наведени како доставувачи.Да го споделам моето искуство со ЕЛС,
Доколку очекувате пратка од ЕЛС,а не ве контактирале да си ја подигнете, слободно јавете им се и прашајте за статус на пратката,
Предходната недела во два наврати им испшраќам пратки на купци и после 3тиот ден после нивни јавување добиваме одговор дека пратката е кај нив.
Можеби станува збор за недостаток на диспеќери кој што не можат во временски рок да ги известат сите или станува збор за недостаток на шофери, ова е моменталниот тренд со сите фирми, сите имаат дефицит на вработени, моменталните вработени се принудени да работат за 2ца, 3ца па понекогаш и 4ца.
Земете го ова во предвид и бидете културни и љубезни цело време, не заборавајте дека од другата страна работи ваш сограѓанин за мизерна плата, дополнителни стресови и притисоци само им го отежнува животот!
Звони во градот каде што треба да ти стигне, директно во хабот каде што треба да ти пристигне, на нивниот сајт во менито има "локација на хабови" кога ќе кликнеш на хабот ти дава и телефонски број за контакт.На кој број ги доби? Имам пратка преку Ананас што касни една недела после рокот а ЕЛС се наведени како доставувачи.