DarkEnchanter
user
Да
Аку не је ваа среда, нареднио петок!Ако не овој вторник, тогаш сигурно тој по него ќе биде!
Со Ф или со В се пишуваше?
Со Ф или со В се пишуваше?
не отвора кај мене. Ама ко шо гледам ќе си добие само Босна за брзо изгледа
Мислам дека ќе бидат Македонија, Босна и Херцеговина и Косово во исто време.не отвора кај мене. Ама ко шо гледам ќе си добие само Босна за брзо изгледа
I sure hope so, ама дека ние сме толку таинствени а Босанците до толку да кршат NDAs секој втор ден... не знамМислам дека ќе бидат Македонија, Босна и Херцеговина и Косово во исто време.
Ништо викендов не работи, како све да е на годишен одмор ојденонекој ги помешал дигиталните новчаници во кодот?![]()
Можи.Да удриме една кладба, дали до крај на годинава темава ќе прејде 100 страни без Apple Play или не? Кладба ќебапи и пиво!![]()
Да се надеваме на ова, ако е веродостојно.Погледнете го атачментот 151069
Ова е инфо од човек што работи на оваа проблематика во рамки на една од банките кои ги збориме, интерен дедлајн им е до јули, така што има на што да се радуваме за летово![]()
Дури му пепел од милион народ еден не се најде да каже точно. Тоа значи или ептен хардкор се крие што е доста чудно или воопшто не се ни работи. За друго се ќе се најде ама епл пеј до каде е испадна научна фантастика.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден