Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Apple Pay во Македонија

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Дури му пепел од милион народ еден не се најде да каже точно. Тоа значи или ептен хардкор се крие што е доста чудно или воопшто не се ни работи. За друго се ќе се најде ама епл пеј до каде е испадна научна фантастика.
Е, е! Како да ќе лансираме вселенска програма, па непријателов кој демне 24/7 да не ни ја саботира; а не обична услуга од која пак они реално имаат повеќе корист! Бог да чува!

Overbored

read-only
19 февруари 2025
31
40
Дури му пепел од милион народ еден не се најде да каже точно. Тоа значи или ептен хардкор се крие што е доста чудно или воопшто не се ни работи. За друго се ќе се најде ама епл пеј до каде е испадна научна фантастика.
Дека се работи, се работи не би ја вклучиле нашава во апликацијата на NLB Pay оти немаат шо друго да праат. Само да не се чека на Косово оти тогаш сме ја на*бале, ќе се изначекаме.

peero

read-only
3 април 2016
39
83
Веќе е повлечена.

Фактот што од комерцијална банка вчера објавија маркетинг страна за новата апликација со секција за дигитализација на картички само преку Google Pay, значи дека нема да е денес. Верувам да беше денес ќе почекаа еден ден со маркетингот.

Како и да е, ќе биде наскоро Чекаме со години ќе почекаме уште малку.

Delicon

user
10 јуни 2007
1.268
801
delicon.mk
Поголем извор од burner account на форум има ли. Само едно мислење има членот.
Човекот е Тим Кук химслеф. Дојде да ни ги скрати маките.
Затоа има само 1 мислење и плус на латиница, нормално, дека нема кирилица.

Speedster

hello world
1 јануари 2016
463
427
И јас имам инфо дека ке APPLE Pay ќе биде пролет лето 2025 aма може и 2026

П.С Ама сигурно не пред Косово ...
Или може има уште некој што чекаме за у пакет да влеземе :)

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
И на нив веќе не им верувам. Пред две години цела претстава имаа, цел перформанс со преписки на Фејсбук пост со 2-3 ЦЕО-а, ииии... брада...

При тоа, мислам дека исто овој беше еден од нив...

Со години - не оваа среда, другиот петок...

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно