Среден е проблемотДечки дали имате проблем со вибер?штом го уклучам се гади веднаш,крашува.Го има некој денес проблемов?
Среден е проблемотДечки дали имате проблем со вибер?штом го уклучам се гади веднаш,крашува.Го има некој денес проблемов?
Постов едино што може да направи е само да им ја зголеми продажбата на AppleВиди ги ти Гармин, тролој
Си можат, си ги д*патВиди ги ти Гармин, тролој
Колку тажно од сериозна фирма како самсунг, барем се претставуваат како сериозна фирма. Што треба да значи точкава дека имаат 108MP ? Има телефони од 150 евра со 64MP камери, тоа значи дека се подобри од епловата 12MP ? LOL
Првото јаболче после 12 години хардкор самсунг. Препорачајте муст хавс, апликации итн
Полека но сигурно сите еден по еден ке преминат на IOS![]()
Имаш у пп 2000 еврадај ни по 1500 евра, одма ќе преминеме, нема веќе никад за шаоми да зуцнеме![]()
Генерално вака Ајфон 13 после година користење - нормално е батеријата да покаже 96% ?
После две колку ќе биде - некој искуство ?
Генерално вака Ајфон 13 после година користење - нормално е батеријата да покаже 96% ?
После две колку ќе биде - некој искуство ?
Знам дека е подобро така- ама некој сака и да го изеде колачето и пак да има колаче13 mini, 11 месеци (активиран 14.10 .’21)
Погледнете го атачментот 116550
Тоа беше првото што и го кажав на ќерка ми - зошто не си вклучила Оптимајзд батери чарџинг ? Вика слабо и го пунел телефонот - кратко траела после.Iphone 11,користен 9 месеци со уште 3 месеци интернационална гаранција преостаната.Денеска ми падна 1% батеријата иначе до вчера имав 96% battery health.
Погледнете го атачментот 116549
Секогаш кога сум користел Iphone ми било вклучено оптимајзд батери чарџинг,и искрено баш супер си го полни телефонот,да од 80% до 100% е доста поспоро полнењето.Па незнам колку кратко трае,јас најмалце што ми има држено батерија е околу 30 часа и ми останува секогаш 20-25% батерија (да напоменам не користам социјални мрежи(instagram,fb,messenger) го користам форумов,тикток,youtube константно користење.Имам и други апликации но не се од категоријата на социјални мрежи,и сум презадоволен во однос на батеријата.Знам дека е подобро така- ама некој сака и да го изеде колачето и пак да има колаче
Е не може тоа - ем да ја препунуваш батеријата и долго да трае - ем на фаст-чарџ да ја пуниш - ем работниот век да не и се намали...
You can't have your cake and eat it
Тоа беше првото што и го кажав на ќерка ми - зошто не си вклучила Оптимајзд батери чарџинг ? Вика слабо и го пунел телефонот - кратко траела после.
MojDDV mast hevПрвото јаболче после 12 години хардкор самсунг. Препорачајте муст хавс, апликации итн
4K 60fps од iPhone 12 Pro Max со оригиналниот кабел секогаш ја паѓаа врската. Искрено не ни знаев зашто, кога некој тука ме информираше дека е USB 2.0 се ми стана јасно.Конкретно не сум имал ситуација да префрлам ствари преку кабел воопшто па ни преку WiFi некое чекање не сум искусил реално (нормалниот iCloud backup си работи во позадина, си плаќам месечно за повќе cloud storage, и не сум некој heavy user за да имам големи фајлови и слично).
That being said тоа pro res или pro raw или како и да им се вика на новите ајфони можда прави некои енормни фајлови каде би имало и те како разлика да се префрлаат преку кабел за видео едитинг на компјутер.
П.С. ова клаудфлерот фучи на толку јако шо од почеток на пишување коментар до крај на истиот дава грешки при испраќање на коментарот. ПА ПИШУВАЈ ПОКРАТКИ КОМЕТАРИ ТОШЕ ЈЕ**ТЕ
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
HDD 3,5" 4TB SEAGATE IronWolf 5400rpm 256MB ST4000VN006/2
12.900,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден