Necromancer
poweruser
И каква врска има ова со партиски вработувања?Сеа појано ти е?
И каква врска има ова со партиски вработувања?Сеа појано ти е?
Не се слагам. Во секоја фирма вработените играат голема улога. Конкретно во Анхоч имаат добри вработени, обучени, љубезни, така да не беа такви сигурно немаше да биде исто. Точно дека некој од горе налага правила како ќе се работи, ама вработените се исто толку важни.Вработените немаат некоја голема улога во успешноста на фирмата
Не се слагам. Во секоја фирма вработените играат голема улога. Конкретно во Анхоч имаат добри вработени, обучени, љубезни, така да не беа такви сигурно немаше да биде исто. Точно дека некој од горе налага правила како ќе се работи, ама вработените се исто толку важни.
Нели имаше некој на форумов што работи таму ? Ете нека каже како се вработил па да ги расчисти дилемите. Не ми се верува да вработуваат партиски или со врски, оти да е така нема да трошат време да даваат огласи и џабе да дигаат прашина па и одозгоре да се распрашуваат по телефон како што викате, а и сигурно немаше да им бидат вработените добри да беа примани така.
Законот така налага, мора оглас.Не се слагам. Во секоја фирма вработените играат голема улога. Конкретно во Анхоч имаат добри вработени, обучени, љубезни, така да не беа такви сигурно немаше да биде исто. Точно дека некој од горе налага правила како ќе се работи, ама вработените се исто толку важни.
Нели имаше некој на форумов што работи таму ? Ете нека каже како се вработил па да ги расчисти дилемите. Не ми се верува да вработуваат партиски или со врски, оти да е така нема да трошат време да даваат огласи и џабе да дигаат прашина па и одозгоре да се распрашуваат по телефон како што викате, а и сигурно немаше да им бидат вработените добри да беа примани така.
Дефинитивно не се вработува партиски нити преку врски. Јас ги поминав сите тестови, обуки и слично и на последното интервју ми рече директорот дека сум преквалификуван за работното место и ме одбија, примија дечко со ССС и една цура што беше 1ва година факс..
Ова заебанција е или..?
Одиш на тестови, обуки, интервјуа, губиш време курци палци за на крај да ти кажат дека си ПРЕКВАЛИФИКУВАН.
Многу непрофесионално е тоа. Преквалификуваноста они можат да ја видат од самото цв, нема потреба да малтретираат луѓе за џабе.na 3 interview idev vo makpetrol pred da mi kazat deka sum prekfalifikuvan i moze da im izbegam po 2 godini lol, sakale da obucat nekoj za dolgi godini
Јебига, ваљда јас бев жртвено јагне за да им текне дека не им треба човек со факултет. Така да, ако аплицирате за во продавница или сервисер, и си викаш леј звер сум Електро иам и слично, нема да ви успее. Сите по продавниците се ССС.Ова заебанција е или..?
Одиш на тестови, обуки, интервјуа, губиш време курци палци за на крај да ти кажат дека си ПРЕКВАЛИФИКУВАН.
Овој пост апсолутно потврдува дека вработуваат само со врски или партиски, иако почнува со "дефинитивно не се вработува партиски ниту преку врски"!!!Дефинитивно не се вработува партиски нити преку врски. Јас ги поминав сите тестови, обуки и слично и на последното интервју ми рече директорот дека сум преквалификуван за работното место и ме одбија, примија дечко со ССС и една цура што беше 1ва година факс..
Ова заебанција е или..?