И Лаки Страјк го смениле логото т.е. само инверзно го поставиле и додале по две три цртички за да момакот што го правел не зима веќе пари, дечкото бил паметен и им барал по незнам колку од секоја продадена кутија Лаки (неговите деца и внуци уште живеат од тие париЛогото не ја направила компанијата Nike, туку квалитетот и бизнис политиката. Логото е дел од сето она по кое се препознава брендот, точно, но доколку Најк се ребрендира и претстави ново лого јас сум убеден дека ќе го доживее истиот успех кој го има со сегашното лого...
Во право си во тоа што го збориш, но едно лого не прави компанија, туку бизнис политиката и начинот на менаџмент ја прават компанијата која подоцна се препознава по име, лого, изглед на продукт и сл.
Види разбирам јас помош ама некој да ми направи лого за програмирање???? Сакаш да ти направам? Толку кошта, а сакаш да ти помогнам околу правњето? Нема проблем![]()
eh kolku bi sakal edno wacomceПа има затоа и ние графичарите остануваме без леб или Wacom таблет
Абе шо сте запнале ви ја земаат работата ваму-наму. Па ајде видете тука што се прави , па после зборувајте.
Објаснување: Сите логоа се крадени од templatemonster.
Да, а дали некогаш си слушнал за ре-селер пакетите на ТемплејтМонстер ? Всушност, не е само така со вебреволуција.ком, ре-селер дизајните на темплејтмонстер се користени во многу случаи.
So e taka, taka e.http://yoursite.xtgem.com :tainstven:
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден