И Лаки Страјк го смениле логото т.е. само инверзно го поставиле и додале по две три цртички за да момакот што го правел не зима веќе пари, дечкото бил паметен и им барал по незнам колку од секоја продадена кутија Лаки (неговите деца и внуци уште живеат од тие париЛогото не ја направила компанијата Nike, туку квалитетот и бизнис политиката. Логото е дел од сето она по кое се препознава брендот, точно, но доколку Најк се ребрендира и претстави ново лого јас сум убеден дека ќе го доживее истиот успех кој го има со сегашното лого...
Во право си во тоа што го збориш, но едно лого не прави компанија, туку бизнис политиката и начинот на менаџмент ја прават компанијата која подоцна се препознава по име, лого, изглед на продукт и сл.
Види разбирам јас помош ама некој да ми направи лого за програмирање???? Сакаш да ти направам? Толку кошта, а сакаш да ти помогнам околу правњето? Нема проблем![]()
eh kolku bi sakal edno wacomceПа има затоа и ние графичарите остануваме без леб или Wacom таблет
Абе шо сте запнале ви ја земаат работата ваму-наму. Па ајде видете тука што се прави , па после зборувајте.
Објаснување: Сите логоа се крадени од templatemonster.
Да, а дали некогаш си слушнал за ре-селер пакетите на ТемплејтМонстер ? Всушност, не е само така со вебреволуција.ком, ре-селер дизајните на темплејтмонстер се користени во многу случаи.
So e taka, taka e.http://yoursite.xtgem.com :tainstven:
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден