Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ако може некој да ми направи лого за програмирање

Blagojce

lurker
26 декември 2007
918
87
Прилеп
Blagojce's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5-3570 3.40GHz
Storage
2 TB
RAM
8 GB
Monitor
ASUS 24" LED Full HD
OS
Windows 10
Немам коментар.:(:zasramen:
Само јас уште еднаш ќе речам дека не треба се преку парите да се гледа.

Gdsgn

hello world
23 септември 2007
97
21
Логото не ја направила компанијата Nike, туку квалитетот и бизнис политиката. Логото е дел од сето она по кое се препознава брендот, точно, но доколку Најк се ребрендира и претстави ново лого јас сум убеден дека ќе го доживее истиот успех кој го има со сегашното лого...
Во право си во тоа што го збориш, но едно лого не прави компанија, туку бизнис политиката и начинот на менаџмент ја прават компанијата која подоцна се препознава по име, лого, изглед на продукт и сл.
И Лаки Страјк го смениле логото т.е. само инверзно го поставиле и додале по две три цртички за да момакот што го правел не зима веќе пари, дечкото бил паметен и им барал по незнам колку од секоја продадена кутија Лаки (неговите деца и внуци уште живеат од тие пари:) ) но продажбата нагло им опаднала. Зошто? Затоа што Лаки Страјк е црвено кругче не зелено со цртички ете зашто :D

Види разбирам јас помош ама некој да ми направи лого за програмирање???? Сакаш да ти направам? Толку кошта, а сакаш да ти помогнам околу правњето? Нема проблем :D

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.026
544
www.ibiz.mk
Види разбирам јас помош ама некој да ми направи лого за програмирање???? Сакаш да ти направам? Толку кошта, а сакаш да ти помогнам околу правњето? Нема проблем :D

se soglasuvam ponekogas ni jas ne napalakam no ne znaci deka treba da stanam humanitarna organizacija

cenata koja sto ti ja kazam se odnesuva za mak pazar a dokolku prifatese mozese i da imas nekoj popust no ne i free

i jas imam troskovi sto mislis pravenje na logo e sedni vo nekoja programa i crtaj

gadno si se prevaril

Па има затоа и ние графичарите остануваме без леб или Wacom таблет
eh kolku bi sakal edno wacomce
do pred nekoja nedela imav edna (ne wacom:D ) i kako sto e kaj nas za kolku pari tolku zabava(rabota) mi pocna da mi preskaca pixeli koga crtam kako da mi se trese rakata me iznervira i ja dadov na brat mi da si se igra

btw seuste ne si dobil logo :bravo:

^Predator

hello world
12 март 2008
293
18
Абе шо сте запнале ви ја земаат работата ваму-наму. Па ајде видете тука што се прави , па после зборувајте.

Објаснување: Сите логоа се крадени од templatemonster.

mistik

read-only
17 декември 2007
9
0
mistikraptor.deviantart.com
за ^Predator:

човек на сајтот тие логоа ти се готови темплејти, ја ги имам од многу одамна.. среди се малце и стави нешто твое.. македонска работа ц ц ц...

MushRoom

read-only
2 октомври 2007
41
1
A друже, малце боите на форумот да ги припитомиш? Сериозно сакав да размислам за тоа какво лого би легнало, ама ме заболеа очи и го скинав табот :ermm:

Vermilion

hello world
23 јули 2007
92
0
www.ikon-design.net
Абе шо сте запнале ви ја земаат работата ваму-наму. Па ајде видете тука што се прави , па после зборувајте.

Објаснување: Сите логоа се крадени од templatemonster.

Да, а дали некогаш си слушнал за ре-селер пакетите на ТемплејтМонстер ? Всушност, не е само така со вебреволуција.ком, ре-селер дизајните на темплејтмонстер се користени во многу случаи.

Alexandar

poweruser
21 мај 2007
2.514
90
Да, а дали некогаш си слушнал за ре-селер пакетите на ТемплејтМонстер ? Всушност, не е само така со вебреволуција.ком, ре-селер дизајните на темплејтмонстер се користени во многу случаи.

ОК, имаше една тема за Веб Револуција каде што еден нивен човек објасни на кој принцип работат, Ве молам без забегување оф-топик.

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.026
544
www.ibiz.mk
samo i jas da se nadovzram
ако некој мисли дека е спамм нека го избрише
од вер револуција не прават ре селер бидејки демо на сајтовите и сите работи им се поврзани со сајт кој ги дава фрее тие темплејти и логоа

значи не е реселер туку едноставно пиратерија
немаат никаква лиценца

позз

neogeo

read-only
31 октомври 2007
7
0
Odgovor od webrevolucija

za ^Predator i Tomislav Jovanovski aka Metalgear
posto gledam mnogu navalile nekoi samoproglaseni eksperti za se i sesto, prefrlete se na postot za webrevolucija da doobjasnam.
Prosto ne mozam da poveruvam do kaj ja donesovte rabotata, pa covekot samo sakase malku pomos okolu logoto za negovata strana! Moderatorot ubavo informirase deka zabegavte off-topic ama nekoj ocigledno ne znae da cita...

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно