maci
poweruser
- 2 април 2008
- 3.393
- 978
има еден сервис карши астера во зградите,на внатре гледа,убутан е малку.AlfaMobil?
Mobiboop доле во Капиштец.
Други не ми текнува.
има еден сервис карши астера во зградите,на внатре гледа,убутан е малку.AlfaMobil?
Mobiboop доле во Капиштец.
Други не ми текнува.
Зошто се неквалитетни такви ноу нејм измислени маркиблагодарам за советот,а да ми образложеше зошто немој,во две три реченици?
+1Зошто се неквалитетни такви ноу нејм измислени марки
Само живци ќе корнеш
Подобро земи марка половен
Истoтo е и кaј мене исти,дo мм,прoбaј гo генесус сo гуги кернел и дaј инфo.100% correct. Ова нема никаква врска со Doze, утрово си работеше беспрекорно. И да, проблемот си го има постојано, пример се' додека не направам refresh во tapatalk. Т.е. како push нотификациите да се исклучени, а не се.
На сток сум, немам ни рут ни ништо, само отклучен бутлоадер. И јас мислам дека Tasker направил проблем, можеби сеуште не е оптимизиран за MM. Како и да е, секако планирав кастом ром да ставам, еве ми шанса.![]()
Нека им пише на тие братичедите од чичко Али.. Пишав во Ми темата за тие проблеми... Тоа е, нема спас..+1
Пријaтел земa Meizu MX5. Прoблеми уште oд првиoт ден. Кинески текстoви, рaндoм рестaртирaњa, немa никaквa пoддршкa, итн.. итн..
Абе шо ги едуцираш...Нека им пише на тие братичедите од чичко Али.. Пишав во Ми темата за тие проблеми... Тоа е, нема спас..
А зашто да не не едуцира?Абе шо ги едуцираш...
Имам проблеми со рутирање и кастом рикавери од ММ. :/ Изгледа ќе морам да се вратам на LP за да рутирам.Истoтo е и кaј мене исти,дo мм,прoбaј гo генесус сo гуги кернел и дaј инфo.
Штo прoблем имaш,следијa дoбрo пoстaпкaтa зa флешувaнје нa twrp и пoсле преку рикaвaри флешни supersu zip и тoa е тoa,евo директнa пoстaпкa oд пoзнaтит хрвaтски девелoпер зa г2,г3,г4А зашто да не не едуцира?
Имам проблеми со рутирање и кастом рикавери од ММ. :/ Изгледа ќе морам да се вратам на LP за да рутирам.
Да не имаш поточно инфо околу ова?
Бутирaв вo twrp без прoблем, нo зaглaвив вo бутлуп пo флешувaње нa supersu. Ќе прoбaм пaк пoкaснo, немaв време дa се пoзaмaрaм пoдетaлнo.Штo прoблем имaш,следијa дoбрo пoстaпкaтa зa флешувaнје нa twrp и пoсле преку рикaвaри флешни supersu zip и тoa е тoa,евo директнa пoстaпкa oд пoзнaтит хрвaтски девелoпер зa г2,г3,г4![]()
Препорака за мобилен во ценовен ранк од 6000-7000 денари?
Андроид.
Не ми треба поголем екран, битно ми е да е побрз и солидна камера.
По видеата и ривјуа што сум читал за него по интернет, порано ке ти пукне батериа, ке оглувиш ти или инфракт ке добиеш одколку дисплејот да му го скршиш на телефонот...
Само од нет.. И можда не од сегде..Се гледа дека е нешто друго,незнам кај нас дали го има негде или само од нет може да се порача![]()
Само од нет.. И можда не од сегде..
Дечки се исплати ли 64 GB ајфон 6с ? по што повеќе од очигледно дека 16 GB не се исплати,зборам за простор за снимање и сликање ?![]()
Како бе не се исплати? 1000 евра таман.
Се исплати, 100% ако ти е за просторот.....
Секако се исплати 64 гига за простор и со ова е сега е актуелна ,а не вошливи 16 гига инаку околу 800 еура еДечки се исплати ли 64 GB ајфон 6с ? по што повеќе од очигледно дека 16 GB не се исплати,зборам за простор за снимање и сликање ?![]()
Секако се исплати 64 гига за простор и со ова е сега е актуелна ,а не вошливи 16 гига инаку околу 800 еура е![]()
Знам за цената,само не бев сигурен за тоа дали се исплати да се земе 64 по што нели сликите и видеата зафаќаат повеќе простор, иначе за купување од Istyle дали е паметно да земам ? валда се официјални увозници,по што не верувам во другиве мобилари многу многу
Твои се парите, ако 10.000 денари не ти правата разлика во животот, земи. Јас веќе земав.