... а во блиска иднина се надевам ќе се врати на сцената на десктоп процесорите
Ќе умрам мори мајко.Кај се видело core2duo се мнози со 2 добиваш дупло.Значи ако зеам core2quad ќе множам со 4 или?Знаев дека по компјутерскиве фирми работат цел куп идиоти на продажба, но тој што тоа ти го рекол на тебе ги заебал сите :taz:!!! Жити се, во која фирма го купи процесорот, да одам да ги подупчам малку (се извинувам на изразот):gjavol: ? ЈАВНО ВЕТУВАМ ДЕКА НЕМА ДА ИМ ОТКРИЈАМ ОД КАДЕ МИ Е ИНФОРМАЦИЈАВА!!!!!
PLS!!!!:nevin:
АМД ја изгуби битката коа злезе core2duo а не dual core, што е многу различно. Intel dual core е срање невидено, амд x2 ги гази на сите полиња.Core2duo.......AMD ја изгуби битката кога излезе dual corе процесорот (што јас како закоравен AMD корисник не сакав да признаам долго време) е сега AMD води битка со драстично намалени цени на сите процесори, а во блиска иднина се надевам ќе се врати на сцената на десктоп процесорите
АМД ја изгуби битката коа злезе core2duo а не dual core, што е многу различно. Intel dual core е срање невидено, амд x2 ги гази на сите полиња.Core2duo.......
грешка во чекори се извинувам многу ми се мешаат core2duo со dual core можеби имам некоја аверзија кон интел![]()
Mi se dopagja kako se razviva anketata![]()
@Freaker
Гледам дека ќе морам да те однесам во црква да се покрстиш и конечно да се просветлиш со блаженото сознание дека INTEL е закон.
(ебеш АМД...)
само замисли каква црква ќе биде тоа наместо распетие од интел знакот![]()
АМД ја изгуби битката коа злезе core2duo а не dual core, што е многу различно. Intel dual core е срање невидено, амд x2 ги гази на сите полиња.Core2duo.......
не сме се разбрале од Охрид сум, ама ај да не забегуваме многу од темава ќе ми го избришат постов![]()
Шо му фали на Дуал Кор баш си е добар, ама Кор 2 Дуо е 5 пати подобар:bravo:
А ја ги мрзам АМД и не коментирам за нив!
Интел РУЛЕЗ!:bravo: :bravo: :bravo: