Will do, np.Може да ме имаш во предвид нареден пат кога ќе имаш за torrentleech? Thanks.
Ретко се погодува некој личер по приватните тракери. А и толку многу сидери има што додека „дојдеш на ред“ за да сидаш ќе заврши веќе личерот.Абе шо му е на овие тракерите нај нов торент го слегвам аполоад ич ? И ми вика нема аплоад чаре ? DHT и тие работи исклучени.
Абе на IPTorrents се опраја ама на TorrentLeech слабоРетко се погодува некој личер по приватните тракери. А и толку многу сидери има што додека „дојдеш на ред“ за да сидаш ќе заврши веќе личерот.
Направи Port forward и користи само еден порт http://portforward.com/
Јас имав проблем со IPT и ми помогна Port forward, а и сите торенти немаат исто личери. Обично оние freeleech имаат најмногу личери, еве јас имам околу 15 активни торенти што се сидуваат и дневно околу 5-6 гига правам аплоад, али мене ми е ограничен аплоадот на 210KiB/s. Што значи дека има активност цел ден.Абе шо му е на овие тракерите нај нов торент го слегвам аполоад ич ? И ми вика нема аплоад чаре ? DHT и тие работи исклучени.
Години наназад е тоа, последнава година малку послабо. Генерално REMUX рипови зафаќаат повеќе место.Шо слегваш толку ?
Сакаш IPT? Имам уште еден.Некој дарежлив да фрли инвајт за сајт со HD серии/филмови? (bit-hdtv, hd-torrents, BeyondHD....)
Сакаш IPT? Имам уште еден.
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден