Will do, np.Може да ме имаш во предвид нареден пат кога ќе имаш за torrentleech? Thanks.
Ретко се погодува некој личер по приватните тракери. А и толку многу сидери има што додека „дојдеш на ред“ за да сидаш ќе заврши веќе личерот.Абе шо му е на овие тракерите нај нов торент го слегвам аполоад ич ? И ми вика нема аплоад чаре ? DHT и тие работи исклучени.
Абе на IPTorrents се опраја ама на TorrentLeech слабоРетко се погодува некој личер по приватните тракери. А и толку многу сидери има што додека „дојдеш на ред“ за да сидаш ќе заврши веќе личерот.
Направи Port forward и користи само еден порт http://portforward.com/
Јас имав проблем со IPT и ми помогна Port forward, а и сите торенти немаат исто личери. Обично оние freeleech имаат најмногу личери, еве јас имам околу 15 активни торенти што се сидуваат и дневно околу 5-6 гига правам аплоад, али мене ми е ограничен аплоадот на 210KiB/s. Што значи дека има активност цел ден.Абе шо му е на овие тракерите нај нов торент го слегвам аполоад ич ? И ми вика нема аплоад чаре ? DHT и тие работи исклучени.
Години наназад е тоа, последнава година малку послабо. Генерално REMUX рипови зафаќаат повеќе место.Шо слегваш толку ?
Сакаш IPT? Имам уште еден.Некој дарежлив да фрли инвајт за сајт со HD серии/филмови? (bit-hdtv, hd-torrents, BeyondHD....)
Сакаш IPT? Имам уште еден.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден