Harrabed
user
- 22 април 2013
- 1.370
- 1.542
Za 19 dolara takov kineski telefon koj e klon na samsung ne naogas.@NecrotoX
izgleda e grabez prodavnicata...
Za 19 dolara takov kineski telefon koj e klon na samsung ne naogas.@NecrotoX
Za 19 dolara takov kineski telefon koj e klon na samsung ne naogas.
@NecrotoX
Samo sto napraviv cancel na pratkata...
Dali bi bilo po pametno da prodolzam so istata i da pocekam uste 15 casa i togas samiot sistem posle 15 casa ke napravi Cancel na pratkata i kako sto kazuvas ke mi bidat parite vrateni automatski bidejki seuste se kaj aliexpress
Zarem veruvas vo tie specs ?
Telefonot ako ima 1gb rom i 256 mb ram premia e...
Добил некој од вас refund од aliexpress? И за колку време?
Вика дека ги враќаат парите за 7-10 работни дена, јас чекам од 09.11.2013.
Jas imam dobieno refund od Aliexpress 900 Denari.
Cekav 20 dena za shipping na eden noname mobilen telefon ne uspea shippingot im pisav i mi gi vratia pari vo rok od 5 dena na smetka na NLB.
И јас сум на НЛБ. Од кога ја откажав нарачката, почна процесот за враќање на парите и пишуваше Processing Refund некои 8 дена, а од пред 2 дена на пратката ми пишува Process Finished.
Малку долго ми се виде чекањево.
Aj proveri na nlb klik rezervni sredzva kolku imas ?
Јас добив мејл од DX за 4 пратки, дека се вратени кај нив назад, поради тоа што не поминале поради некоја сигурност што ти знам таму... После 3 месеци чекање го добив одговорот. Сега, на ново чекање уште еден месец.
Јас добив мејл од DX за 4 пратки, дека се вратени кај нив назад, поради тоа што не поминале поради некоја сигурност што ти знам таму... После 3 месеци чекање го добив одговорот. Сега, на ново чекање уште еден месец.
Исто и ја добив таква порака имале проблем со царината па сега пак ми ги пратиле и плус ми дадоа гратис тракинг број![]()
Пред месец и пол нарачав наочари за сонце од Aliexpress и нормално ми дадојда тракинг број. Арно ама бројот не работеше, ама си викав ај кај и да е може ќе стигне. Пред недела дена им пишав и ми рекоја дека наочарите биле вратени од компанијата за достава поради проблем со сигурноста (wtf нема бомба од наочари да правам, ама ај), и уште ми рекоа дека не можат да ги препратат бидејќи пак ќе им ги врателе назад. Фино се понудија да ми ги вратат парите на PayPal или на WebMoney, и откако прифатив, наредниот ден парите беа префрлени на PayPal.
Ако погледнеш погоре ќе видиш дека Алиекспрес прима Пејпал. Ама не сите продавници.
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MB 1700 B760 DS3H GEN5 DDR5 GIGABYTE, 4xDDR5 7600MHz(OC), 2xM.2, HDMI, DP, PCIex16 5.0, 4xPCIex1 3.0, 4xSATAIII
7.970,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден