Harrabed
user
- 22 април 2013
- 1.370
- 1.542
Za 19 dolara takov kineski telefon koj e klon na samsung ne naogas.@NecrotoX
izgleda e grabez prodavnicata...
Za 19 dolara takov kineski telefon koj e klon na samsung ne naogas.@NecrotoX
Za 19 dolara takov kineski telefon koj e klon na samsung ne naogas.
@NecrotoX
Samo sto napraviv cancel na pratkata...
Dali bi bilo po pametno da prodolzam so istata i da pocekam uste 15 casa i togas samiot sistem posle 15 casa ke napravi Cancel na pratkata i kako sto kazuvas ke mi bidat parite vrateni automatski bidejki seuste se kaj aliexpress
Zarem veruvas vo tie specs ?
Telefonot ako ima 1gb rom i 256 mb ram premia e...
Добил некој од вас refund од aliexpress? И за колку време?
Вика дека ги враќаат парите за 7-10 работни дена, јас чекам од 09.11.2013.
Jas imam dobieno refund od Aliexpress 900 Denari.
Cekav 20 dena za shipping na eden noname mobilen telefon ne uspea shippingot im pisav i mi gi vratia pari vo rok od 5 dena na smetka na NLB.
И јас сум на НЛБ. Од кога ја откажав нарачката, почна процесот за враќање на парите и пишуваше Processing Refund некои 8 дена, а од пред 2 дена на пратката ми пишува Process Finished.
Малку долго ми се виде чекањево.
Aj proveri na nlb klik rezervni sredzva kolku imas ?
Јас добив мејл од DX за 4 пратки, дека се вратени кај нив назад, поради тоа што не поминале поради некоја сигурност што ти знам таму... После 3 месеци чекање го добив одговорот. Сега, на ново чекање уште еден месец.
Јас добив мејл од DX за 4 пратки, дека се вратени кај нив назад, поради тоа што не поминале поради некоја сигурност што ти знам таму... После 3 месеци чекање го добив одговорот. Сега, на ново чекање уште еден месец.
Исто и ја добив таква порака имале проблем со царината па сега пак ми ги пратиле и плус ми дадоа гратис тракинг број![]()
Пред месец и пол нарачав наочари за сонце од Aliexpress и нормално ми дадојда тракинг број. Арно ама бројот не работеше, ама си викав ај кај и да е може ќе стигне. Пред недела дена им пишав и ми рекоја дека наочарите биле вратени од компанијата за достава поради проблем со сигурноста (wtf нема бомба од наочари да правам, ама ај), и уште ми рекоа дека не можат да ги препратат бидејќи пак ќе им ги врателе назад. Фино се понудија да ми ги вратат парите на PayPal или на WebMoney, и откако прифатив, наредниот ден парите беа префрлени на PayPal.
Ако погледнеш погоре ќе видиш дека Алиекспрес прима Пејпал. Ама не сите продавници.
Бесплатна достава
SPEAKERS BLUETOOTH JBL FLIP 6 (12 hours playtime), IPX67 waterproof, 20W, GREEN
8.980,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" AOC 27B31H IPS, 16:9, 1920x1080, HDMI, VGA, 1ms, 120Hz
5.460,00 ден
Бесплатна достава
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020297-EU
10.710,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден