ARMac
senior
Или тоа или овој hdtune за бенчмарк не го бива. Како нешто понекад да го кочи од неразјаснети причини. На еден мој диск таа линија иде од доле до горе нонстоп, а дискот е топ и со Crystalmark и со speedfan си изгледа најнормално.
Тоа да, јасно ми е дека ке се намали брзината со полнење на хдд то ама сепак не е многу полн.На првиот тест дискот ти бил празен, на вториот си пополнилси му качил некое кило.
Намалена ти е само минимална вредност и зголемена температура, тоа е по мене логичко објаснување.
Bluetooth stack-от е виновникот. Toshiba BT Stack користиш? Ако не мора постојано да го користиш стави го Bluetooth сервисот на Delayed Start или на Manual или „здравосељачки метод“ - активирај го со .bat датотека со командите net start "service_name" и net stop "service_name"само Аваст, дропбокс, нвидиа чекерот, тим вјувер и блутут.
![]()
Ova kako vi se cini, ne se razbiram, slucajno go pustiv benchmarkot![]()
Бенчот не му е завршен спрема сликата а онакви дропови знае да прави заради антивирус.Имаш некој проблем, направи го пак бенчот.
Ova kako vi se cini, ne se razbiram, slucajno go pustiv benchmarkot![]()
Кој е увозник за Seagate во МК?
Имам еден Seagate ама кутијата/ќесата на која (претпоставувам) имало декларација е фрлена одамна.
Берзанската стока, дискови , мемории, процесори ја носат сите нема еден генерален
Епа тогаш ќе да беше самиот Мебиус увозник. Фала!
Или тоа или овој hdtune за бенчмарк не го бива. Како нешто понекад да го кочи од неразјаснети причини. На еден мој диск таа линија иде од доле до горе нонстоп, а дискот е топ и со Crystalmark и со speedfan си изгледа најнормално.
еве момци тест ударив на новиот хард диск WD Blue 1TB EZEX.
http://www.mediafire.com/view/60624qtznt5e89e