Ги прочитав пред да пишам. Овие?Не е никаков баг. Се си пишува во правилата, читни ги.
Неам тенденција да пишувам постови ради-реда ако нема потреба од тоа, али сфакам зотшо е тука ограничувањето па ке размислам како да соберам интернет поени.
не го познавам. баниран е?Ама зато со такви тенденции го имаш никола100![]()
1. во право си, има смисла.@micio
1. Не е буг туку си го добил трофеј кога си се најваил прв пат одкако ќи ги исполнил условите за добивање на истиот.
2. Немој да ја црнееш нашата макотрпна работа на форумот и да кажуваш како ти се избришани лајкови, тоа не е вистина, нитуеден лајк не е избришан од 2009-2010 кога од една платформа преминавме на друга. Од тогаш ниедна миграција нема направено ниеден проблем.
Е дај бе средете го ова. 5 години вака прави. Штом го однесам курсосот да одберам се затвора прозорчето и не можам да одберам да пребарува само во поединечна тема
Видете тоа hover mover....
Browser-от е Firefox.
Edit: ОК е сега помина, морав преку друг пребарувач.
Здраво,
се обидувам да купам премиум членство, ме редиректира на сајтот за плаќање и потоа се појавува празна страница.
Статусот ми е уште “Се чека наплата“. Молам за помош
Погледнете го атачментот 136963
Исти проблем и со клик на Известување..бега менитоЕ дај бе средете го ова. 5 години вака прави. Штом го однесам курсосот да одберам се затвора прозорчето и не можам да одберам да пребарува само во поединечна тема
Browser-от е Firefox.
Може со tab да скокнеш до паѓачкото мени и со курсорот горе-долу да одбереш филтер.не можам да одберам да пребарува само во поединечна тема
И мене ме мрзеше да пишвам за ова (како и @Oktar ), ама има и храбри и немрзливи членови, па им благодариме на нив што објаснија што не мачи и нас.Е дај бе средете го ова. 5 години вака прави. Штом го однесам курсосот да одберам се затвора прозорчето и не можам да одберам да пребарува само во поединечна тема
Browser-от е Firefox.
Е дај бе средете го ова. 5 години вака прави. Штом го однесам курсосот да одберам се затвора прозорчето и не можам да одберам да пребарува само во поединечна тема
Browser-от е Firefox.
Исто и мене, и во тој момент многу ме напиња, ама секад ме мрзело да објаснувам што се дешава. Пак се изнервирав, ама сега барем некој друг го завршил тешкиот дел.
Е, компчињава исто така мн ме нервираат, што е со распоредов и рандом димензијата на истите?
Исти проблем и со клик на Известување..бега менито))
Немој да сте аматери https://forum.it.mk/account/preferencesИ мене ме мрзеше да пишвам за ова (како и @Oktar ), ама има и храбри и немрзливи членови, па им благодариме на нив што објаснија што не мачи и нас.![]()
Немој да сте аматери https://forum.it.mk/account/preferences
Гасиш ова Погледнете го атачментот 137001
Ок е пиво не пијам, боза може да частите![]()
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден