Здраво, не сум 100% сигурен ама изгледа како некој баг за плановите за членство.
Купив 1337 членство во октомври минатата година, и сега кога сакав да го прочитам артиклот за камерите , се логирав и повторно немам пристап до артиклот а во менито на профилот го има следниот стаус (прикачената слика):
Погледнете го атачментот 138723
Помош?
Да, во ред е. Благодарам за екстремно брзата неделна викенд реакција.Средено. Си го паузирал членството.
Плс пиши сега дали е во ред
Пак не работи од надвор форумов. Барем преку Тапаталк. Само со МК впн. Тестирано моментално во ГР и пред 2 недели Бугарија и Турција. Зарем се уште има географска блокада?
Sent by ME using Tapatalk
Епа да де на тоа мислев под блокада. Ако идам преку броусер прави Клаудфлеар чек и ќе пројде, ама не работи на Тапаталк. Нот ОК, ама ако па нема друго пак ОК. Иако на ниеден друг форум, МК или странски, немам проблем, а знам барем 2, 3 кои имаат Клаудфлеар уклучено. Ај расчепкајте гарант има решение.Немало никад географска блокада, има JS Challenge за надвор од МК што ако се покаже како неуспешен бара Captcha, бидејќи да, сѐ уште имаме DDoS од време на време. Најверојатно Tapatalk има проблеми со тоа.
Епа да де на тоа мислев под блокада. Ако идам преку броусер прави Клаудфлеар чек и ќе пројде, ама не работи на Тапаталк. Нот ОК, ама ако па нема друго пак ОК. Иако на ниеден друг форум, МК или странски, немам проблем, а знам барем 2, 3 кои имаат Клаудфлеар уклучено. Ај расчепкајте гарант има решение.
Sent by ME using Tapatalk
Да да преку броусер нема. По некад, Клаудфлеар чек има, ама не со кепча, оној автоматскиот верифаинг фор ботс...Кај мене е океј водафон Грција, мозила на ајОс, нема никаква кепча и сл.
Погледнете го атачментот 140424
EXTENDER Wireless HDMI DIGITUS 50m FHD DS-55318 ⋆ IT.mk
DIGITUS Wireless HDMI Extender Set, 50 m Wireless HDMI Extender Set, 50m Dongle, 1 to 1, Full HD Wirelessly transmits HDMI video and audio signals in Full HD over a distance of up to 50 m with an unobstructed view Wireless HDMI signal transmission up to 50 m (with unobstructed view)...it.mk
Поправете го редиректот од forum.it.com.mk - сте смениле нешо (валјда исфрлиле com од доменот) и сеа букмарците шо порано ми биле со forum it com mk редиректираат на блогот. треба на форум да редиректираат.
Да бе ја кризирам 3 дена ...Што беше работава со форумов што не функционираше овие 2-3 дена?
Важно е дека се среди и дај Боже да продолжи се ко што треба
Поправете го редиректот од forum.it.com.mk - сте смениле нешо (валјда исфрлиле com од доменот) и сеа букмарците шо порано ми биле со forum it com mk редиректираат на блогот. треба на форум да редиректираат.
И индексот ни го е*аа.
Елиминирањето на .com се случило меѓу 12 јануари 2017 и 24 јуни 2017 и до пред некое време работеа и двата вида линкови.
Друштво, не знам што хостинг е тоа што не може да средат, ама оној цел downtime испадна многу несериозно од нивна страна.
Јас да сум би им побарал оштета за тоа, или нов хостинг сервис.