Прашање пошо те глеам дека неколку тастатури ги смени последниов период, шо е то шо прајт гејминг тастатура да е подобра од механичка тастатура шо немат "гејминг" во името? Не сум саркастичен, ме интересират пошо неам користено ваква. Имат нешто за regular Joe или се е во осветлувањето?ROG STRIX Scope TKL Deluxe со NX Red Linear (доаѓа со wrist rest-от)
6300 ден. од Сетек
Keychron-от не ме рани за гејминг
Погледнете го атачментот 109443
Не крепи ќотек Keychron-от. Злоупотребувам тастатури xD.Прашање пошо те глеам дека неколку тастатури ги смени последниов период, шо е то шо прајт гејминг тастатура да е подобра од механичка тастатура шо немат "гејминг" во името? Не сум саркастичен, ме интересират пошо неам користено ваква. Имат нешто за regular Joe или се е во осветлувањето?
гладиус 3 ? задоволен ?ROG STRIX Scope TKL Deluxe со NX Red Linear (доаѓа со wrist rest-от)
6300 ден. од Сетек
Keychron-от не ме рани за гејминг
Погледнете го атачментот 109443
Топ е. Како претходната генерација само со пластични страни наместо гумени (нема да се познаваат знаци на употреба после долго време).гладиус 3 ? задоволен ?
(едно време и ја имав огласено на форумов но среќа не се продаде ...
Погледнете го атачментот 109444
Ај пак огласи ја![]()
Weird flex - but okпошо иам поголеми раце.
Малце освежување на машината,
Samsung 980 Pro 1TB - цена 167еу incl shipping.
Спонтано пред инсталација е ова хехеЗнаеш дека не се инсталира вака, мора од кутијата да го извадиш.
Да ти кажам право, убоо си напрајл!Се подновив со уште еден Samsung 870 EVO 500GB ама овој пат за десктопот.Купен од сет со попуст 4.199 ден. Гаранција 2 години.
Погледнете го атачментот 109569Погледнете го атачментот 109570Погледнете го атачментот 109571
Фала друже. Да си купиш уште поубоо. Можам само да кажам мераци. На десктопот ова ми е прва транзиција од хдд на ссд. Лизга ко путер во тавче. А на лаптопот веќе го имам истиот.Да ти кажам право, убоо си напрајл!
Испратено од телефоно.
Сега ти се чине како појак процесор да имаш, како да си сменил цела платформа, нелиФала друже. Да си купиш уште поубоо. Можам само да кажам мераци. На десктопот ова ми е прва транзиција од хдд на ссд. Лизга ко путер во тавче. А на лаптопот веќе го имам истиот.
Да бе, како да си ми ги прочитал мисливе.Сега ти се чине како појак процесор да имаш, како да си сменил цела платформа, нели![]()
Tray процесор, не box. Овие се за system builders, ама Анхоч ги шитка и индивидуално па мора некако да го спакуваат за испорака.Што е со сунѓерот и 5900X?![]()
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден