Нема, инаку станува збор за A52s.Во Sounds and vibration имаш Vibration intensity. Таму имаш Notifications слајдер.
Нема, инаку станува збор за A52s.Во Sounds and vibration имаш Vibration intensity. Таму имаш Notifications слајдер.
A како стои со GCam портови, може да се инсталира MTSL-oт?
Нема...Каде што се бира типот на вибрации, во sound, notification vibration patern, најгоре има silent.
Грешно.
Ако не ги зимаш ти го сакам јас.
Според дизајните по нет треба да има вградено т.е. да биде замена за Note сериите.Ќе има S-Pen included со S22 Ultra или посебно ќе се купува?
Може е различно јас имам S21 :SНема, инаку станува збор за A52s.![]()
![]()
Да, би требао да има вграден порт за С-пен според дизајнот потсетува на Ноте 20 ултраЌе има S-Pen included со S22 Ultra или посебно ќе се купува?
Да, би требао да има вграден порт за С-пен според дизајнот потсетува на Ноте 20 ултра
Sent from my SM-N986U using Tapatalk
Порт за S-Pen сигурно ќе има, ама дали ќе следува и S-Pen е прашањето.Според дизајните по нет треба да има вградено т.е. да биде замена за Note сериите.
би било екстремно глупо да продаваат телефон со празна дупка - не за друго ќе го купи некој ќе рече му го украле пенкалцето у салон и сл.Порт за S-Pen сигурно ќе има, ама дали ќе следува и S-Pen е прашањето.
Ништо не е глупо во овој свет. Кога можат да продаваат телефони без адаптер за полнење, дека нели веќе повеќето имаат стари адаптери, зошто да не го продаваат пенкалцето посебно.би било екстремно глупо да продаваат телефон со празна дупка - не за друго ќе го купи некој ќе рече му го украле пенкалцето у салон и сл.
S21FE, 44,500 денари, машала.
Точно, штета што С21 и С21+ не се спуштија до таа цена како што е во останатите земји.600е за макс еден -2 месеци во мобилари.
До регион е еве и јас исто од 7-ми ноември немам апдејт на S20+, проверив на sammobile и некои региони имаат добиено ама не сите.S20 FE Exynos од 11ти ноември апдејт немам видено. Не знам дали е до регион (а најверојатно е) или нешто друго, ама не е нормално ова.
S20 FE Exynos од 11ти ноември апдејт немам видено. Не знам дали е до регион (а најверојатно е) или нешто друго, ама не е нормално ова.
Исто, туку отварам тука секој ден и секоја вечер.Мене ми е на ноемвриски пач, уште немам добиено.
За таа цена имаш S21 што е доста подобар избор. Телефонов е преценет за тие пари. Не вреди.600е за макс еден -2 месеци во мобилари.
Да речеше S21+ ок ама тој не, ем е ексинос ем е помал екран со помала батерија.За таа цена имаш S21 што е доста подобар избор. Телефонов е преценет за тие пари. Не вреди.
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден