Ке продолжи ли дискусијава сега за Xiaomi што отворија нова продавница во ГТЦ ? Искуства пишете, еве веќе еден телефон од таму е ставен на продажба на форумов![]()
А дали ја знаеш цената на Air Purifier 3H?ама па ми нема логика да го купил 43к и да го продава за 26к и плус да заработи од тоа.
Не, да.Едно прашање што не ми е јасно околи новата Xiaomi продавница што се отвора денес мислам, истата е како предходната што е Mi Store во ГТЦ или оваа е различна ?
Ако те разбрав добро од објаснувањево значи е различна. И сега се поставува прашањето која е официјална-официјална Xiaomi продавница, новата или старата ? Или ниеднаНе, да.
Не, да.
Too late, корисник сум на XiaomiНе му кажувај ќе фати врски ќе го чеша MIUI да проба![]()
Сликано пред 10:00 часотПогледнете го атачментот 106603
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Too late, корисник сум на XiaomiСега имам Xiaomi Mi 11 5G Lite. Предходно имав Mi Note 10.
Компјутерски сФеЧудно толку гувжа пред тудорс, знам дека се евтини ама...
Мислењето е автоматски споено:
Xiaomi, Linux, Mac Mini...ова распар систем си чоек, дај фокусирај се малце.
Во 8 саат имаше 5-6 души наредено.Сликано пред 10:00 часотПогледнете го атачментот 106603
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Отворија нова, поголема. Имаа кај старото сет, сега е на средина.Нели имаа продавница во ГТЦ веќе? Ја иам купувано.
Според ПР текстот што го читав на некој сајт, ова треба да е прва официјална Mi Store продавница.
ПР маркетинг веќе имаа и тоа беше као епл стил уредена.Според ПР текстот што го читав на некој сајт, ова треба да е прва официјална Mi Store продавница.
Не се истите, тие се Хајтек, овие се Комтрејд.Нели имаа продавница во ГТЦ веќе? Ја иам купувано.
Не се истите, тие се Хајтек, овие се Комтрејд.
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
Не се истите, тие се Хајтек, овие се Комтрејд.
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден