Процесор којшто следува фабрички со кулер да ти го наплатат накнадно ? Ај тоа ок , ами кај е кутијата плавата ? Не е ни за парите , туку зашто отпакуван и без кутија надворешна ??100% нексио се по форумов така да не се глупирајте, дај опрајте се, извадете го тоа балкаското од вас, убаво тргнвете со носење на работи кои фалат во мк
Сето ова што го кажа паѓа во вода кога ќе се земе во предвид дека си имал лоши искуства / никаква услуга и си отишол по ЧЕТВРТИ пат да купиш од нив.Огромно негативно искуство со нексио , цените му се пренабиени , немаат никакво понашање , купив маус логитек про мислам беше ко го отворив користен расклатан цел / падовите излижани , купив тастатура свичот цркна , маус ито така скролот се расипа , се обидов повторно да купам тастатура и никако нејкеја да ми продадат бидејки имале лошо искуство со мене хах , поке очи да не му видам , ке ми продаваат отворени распаковани делови , фискална сметка не пуштаат , како со реков цените му се луди , никад више , ова ви го кажувам најреално
prati mi ja temata za niv , mu dadov sansa na krajot mi velat ne ti prodavame bidejki imame loso iskustvo so tebe , jas li sum kriv so mi pratija rasklatan maus i toa zboram za premium proizvod , jas li sum kriv sto se rasipa swicot i scrolot na mausot ma daj koja voda tamu neka znaat site , i preku k ako citaat , a vie so gi pravdate , znam zosto gi pravdate , gi pravdate bidejki vi davaat dilerski ceniСето ова што го кажа паѓа во вода кога ќе се земе во предвид дека си имал лоши искуства / никаква услуга и си отишол по ЧЕТВРТИ пат да купиш од нив.
И да не те одбиле први, следен пат пак ќе си отишол да купиш од кај нив и покрај се што пиша.
prati mi ja temata za niv , mu dadov sansa na krajot mi velat ne ti prodavame bidejki imame loso iskustvo so tebe , jas li sum kriv so mi pratija rasklatan maus i toa zboram za premium proizvod , jas li sum kriv sto se rasipa swicot i scrolot na mausot ma daj koja voda tamu neka znaat site , i preku k ako citaat , a vie so gi pravdate , znam zosto gi pravdate , gi pravdate bidejki vi davaat dilerski ceni
Дали си ти сериозен дека Сетек давале неотпакувани покрај сите 2000 поплаки на форумов?Подобро со Сетек и Анхоч да си терам бар тие даваат неотпакувани компоненти и повеќето искуства со нив ми се позитивни.
И мене истото ми го рекоа ццц мислев дека сум special а тој трик со сите го правеле.Во Нексио ме знаат како Главен Дилер
prati mi ja temata za niv , mu dadov sansa na krajot mi velat ne ti prodavame bidejki imame loso iskustvo so tebe , jas li sum kriv so mi pratija rasklatan maus i toa zboram za premium proizvod , jas li sum kriv sto se rasipa swicot i scrolot na mausot ma daj koja voda tamu neka znaat site , i preku k ako citaat , a vie so gi pravdate , znam zosto gi pravdate , gi pravdate bidejki vi davaat dilerski ceni
Купувам од Анхоч комплет BOX процесор сосе кулер за 3700 дена бла бла.TRAY е спротивно од BOX
Купувам од Анхоч комплет BOX процесор сосе кулер за 3700 дена бла бла.
Ја вадам плавана кутија и ја фрлам.
Ти го шиткам тебе кулерот за 330 денари .
Процесорот на форумџија за 5000ки.
И идете вие двајцата докажете ми дека тој процесор бил со кутијаОнаа плавана што има сериски број на нејзе и лепенчето бело со црно.
Јас комотно ке ви речам дека е TRAY и да си трајте и чутете таму
Кажав веќе тука темава ниту името не сакам да го спомнувам веќе.
Јас споделив искуство. И си кажав свое мислење, никаде не реков дека се преваранти ниту ме излажале. Јас сум кривиот на крај исто така и сите други се криви само фирмите се у право.Ти моеш да правиш какви сакаш малверзации, финти и стопанисување. Фактот е никој не те излажал, нити ти увалил нешто, нити па било како те оштетил, а ти ги напаѓаш како да ти опцуле мајка! Чуму, не ми е јасно.
Нексио ништо лошо не ти направиле. Ти продавале треј процесор, треј процесор си добил за цената што е во ценовник. Ако имало во анхоч бокс за 3700, требало од таму да си го земиш, не ти е Нексио криво што не си проверил.
Дечките отсекогаш биле фер, бар со мене и со сите ама баш сите што ги познавам лично што пазарат или пазареле од таму. И попуст даваат за стални муштерии - еве ја не сум дилер па стално ми даваат попуст зашто им сум стален, додека во другиве продавници секогаш влагам ко прв пат да сум таму.
Околу докажувањето на потеклото на процесорот, мене не ми шиткаш ништо друже, имам кажано неколку пати, баш ради вакви финти избегавам second hand хардвер.
Јас споделив искуство. И си кажав свое мислење, никаде не реков дека се преваранти ниту ме излажале. Јас сум кривиот на крај исто така и сите други се криви само фирмите се у право.
Ednas i nikad vise u neksio !!
kupen procesor g5420, raspakuvan , naplaten plus i kulerot.
Ovie beter bile i od setek.
Што е лекцијата од ова лошо искуство ај те молам сподели?Кај беше онаа - Со секое лошо искуство учеш од лекциите и стануваш подобар и поискусен спрема клиентите.
Ednas i nikad vise u neksio !!
kupen procesor g5420, raspakuvan , naplaten plus i kulerot.
Ovie beter bile i od setek.
Јас споделив искуство. И си кажав свое мислење, никаде не реков дека се преваранти ниту ме излажале.
шо има врска однос со клиент ако ти продале производ кои си пишувало на ценовник јасно дека е треј? и у анхоч ми давале треј рам меморија у гаранцијата принтана нивна завиткана пошто он ја извади од тацна со 20 рам мемории спакувана .. треј си е треј каква плава кутија со лепенки барашЈас споделив искуство. И си кажав свое мислење, никаде не реков дека се преваранти ниту ме излажале. Јас сум кривиот на крај исто така и сите други се криви само фирмите се у право.
Ниту ми опцуле мајка ниту ништо лошо, ниту за врат ме фатиле за да ми го продадат, така е и со вас за сетек , анхоч на кој како ке му се угоде . За наши пари станува збор што сме ги заработиле на тежок начин. И не мора да пишуваме реферати на темава и да се докажувам со вас што и како, ниту да ми реплицирате на мене и да ми се контрате оти сте добиле попувче од нив.
Кај беше онаа - Со секое лошо искуство учеш од лекциите и стануваш подобар и поискусен спрема клиентите.
Зато синка треба да си го снимаш секој разговор , незнам кој ке ти поверува во ова , Кирил не е таков човек , но ако снимеше разговор и објавеше тука некоја бомба , можеби ке беше поинакудека ке ме тепал !!!
Зато синка треба да си го снимаш секој разговор , незнам кој ке ти поверува во ова , Кирил не е таков човек , но ако снимеше разговор и објавеше тука некоја бомба , можеби ке беше поинаку
иначе јас си го снимам секој разговор посебно со огласиве / со членовите од форумот а исто и со преварантите од реклама 5
Е тогај си наебалато синка треба да си го снимаш секој разговор
Сине како ти се вика магаревоЕ тогај си наебал![]()
![]()
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден