Ништо, ќе се надеваш дека ќе цркне за време на гаранциски период. Пред околу месец дена, еден пријател си купи "нова" 2070ka од анхоч за некоа сума околу 1000 еу , му цркна после 3 дена користење. Ама го сожалија и му ја заменија со 6700xt.Туку што правиме кога наеднаш во продавниците „ќе дојде роба“?![]()
Aj тоа огласите лесно се читаат меѓу редови... Туку што правиме кога наеднаш во продавниците „ќе дојде роба“?
Кај картичкиве нема во фирмверот некој параметар како работни часови?![]()
inb4 си порачале парфем за „нов хардвер“ мирис од алиекспрес па прскаат во секоја кутија.Убаво ќе мириснеш кога ќе ја отвориш и ако не се осеќа оној мирисот на нов хардвер значи копана е![]()
Кај се улета ти ?Конечно ке можам да купам графичка за да играм игри време беше
Не продават графики на џаболебари, мора некако да изглумамКај се улета ти ?![]()
Не знам кој ни што продава, ама за ваков херојски потег би му ја купил х2 од цената што ја бара.Не продават графики на џаболебари, мора некако да изглумам
1080 ti бара 700 еу, ако сакаш ти давам линк за 1400 ке ти ја дај сигурноНе знам кој ни што продава, ама за ваков херојски потег би му ја купил х2 од цената што ја бара.
Фала, на време се опремив пред да почне лудилово.1080 ti бара 700 еу, ако сакаш ти давам линк за 1400 ке ти ја дај сигурно
10 посто од платеното наплаќам како посредник. Важно ќе бидува изгазен во Дота.Дај му линк на @Rikimaru, нека одигра една партија со продавачот и ќе ти ја купи![]()
Среќа не сум јас xD10 посто од платеното наплаќам како посредник. Важно ќе бидува изгазен во Дота.
И јас сум на светла тема.
Иначе јас не мислам дека има било каква позадинска игра. Just Elon being Elon.
Шитнал 3-4 илјади биткоини, твитнал, си ги купил истите, му останале 30-40 милиони долари разлика.Иначе јас не мислам дека има било каква позадинска игра. Just Elon being Elon.
Јас па би го натерал во Doom 2016 првото ниво на ultra nightmare да го заврши во 1 обидИстото ко Лајнос и јас ќе му го направам кога ќе му дојде ден за продавање. Доказ дека си гејмер: победи ме во Кантер или Дота и ти ја шиткам.
Јас па би го натерал во Doom 2016 првото ниво на ultra nightmare да го заврши во 1 обид. А ако стој како некој ептен шарлатан, на Cuphead ќе го натерам некој од по шашавите bossови да реши. Дота и кантер има puncher's chance ако кикснам нешто
а и сигурно ги има чепнато некогаш.
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден