Истото го направив, на момен проработи и толку, јас па мислев нешто нетот да не ме зеза али изгледа до апликацијата еКај мене истото се дешаваше...мислев до мене да не е.. па цело време uninstall/install праев и проработва на моменти хахахха
Истото го направив, на момен проработи и толку, јас па мислев нешто нетот да не ме зеза али изгледа до апликацијата еКај мене истото се дешаваше...мислев до мене да не е.. па цело време uninstall/install праев и проработва на моменти хахахха
Нема рецензија да не промаши нешто.
Не само што нема него често пати гледам постари генерации телефони имаат почисти/природни слики.Ме бендиса видеово и сцениве што ги избрале за сликање.
За секојдневни слики најдобар ми стои iPhone у споредба со другиве два ама во поспецифични ситуации се губат малце.
На снег не го балансира белото баш најдобро
Сончеви зраци му сметаат (стар проблем е ова)
Зум кај Note е многу подобар
Кај ноќните слики делумно води iPhone ама бојата на небото кај Note 20 ми изгледа подобро
За портрети... капа доле за Google
Smart HDR и Deep Fusion се одлични кај iPhone.
Заклучокот ми е дека сеуште нема all-in-one камера кај смартфон.
View: https://youtu.be/706EJuoSMdo
Преголема е разликата за 2 телефони што се $1000+ на видеовоНема многу![]()
Преголема е разликата за 2 телефони што се $1000+ на видеово
човекот на рака има Huawei watch gt 2 pro, не може да му се верува !!!!
Супер разочарување
човекот на рака има Huawei watch gt 2 pro, не може да му се верува !!!!
Неверојатно е колку овие од аппле се алчни. Затоа и овој ајфон што сега го имам е последниот ајфон што икад ќе го купам. Наредниот мој телефон ќе биде било која друга марка, само не аппле.View: https://www.youtube.com/watch?v=FY7DtKMBxBw&t=825s
Два нови, им ги замени деловите и не функционираат како што треба. Apple и нивниот unrepairable design.
Ваков проблем имав јас со Самсунг, враќав 3 телефони едно по друго дур не добијам еден исправен.SUPERRETINAXDRAMOLEDQHDSVESORED
Ама на iphone како ваков проблем, нема шанси тие имаа технологија како што викаше еден член наназад.Ваков проблем имав јас со Самсунг, враќав 3 телефони едно по друго дур не добијам еден исправен.
Па ме убедуваа дека екранот бил олед, нормално било тоа.
Каква технологија имаат, не се нивни екранитеАма на iphone како ваков проблем, нема шанси тие имаа технологија како што викаше еден член наназад.
Незнаеш и ти ко мене, ќе те просветлат има времеКаква технологија имаат, не се нивни екраните![]()
Лајтнинг кабелот за 6с-от ми е пред умирање. Некој да препорача кабел којшто не е изгор скап, а да брка работа? Гледав во нептун има нешто Canyon за околу 200 денари. Друга некоја алтернатива до макс 300 денари?
PAINTING ART SET FOR CHILDREN EXTRALINK (88 pieces) PINK UNICORN
1.430,00 ден
SSD M.2 128GB FORESEE XP2000 NVMe , 2.400/760MB/, FSB0C128G-B7C7200 BULK
1.990,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
MB 1700 H610M-HVS/M.2 R2.0 ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, M.2, VGA,HDMI, PCIex16 4.0, 1xPCIex1, 4xSATAIII, 2xUSB3.2Gen1, Gigabit LAN, H610M-HVS
3.840,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден