Што се придобивките од Spotify?
Истото го правам крадејќи песни од Soulseek и пуштајќи ги на Winamp (извинете ме замрзнаа 2002год. ме одмрзнаа вчера, незнам за подобро), на 12 клика.Слушаш музика/подкасти, со висок квалитет, на 3 клика.
Истото го правам крадејќи песни од Soulseek и пуштајќи ги на Winamp (извинете ме замрзнаа 2002год. ме одмрзнаа вчера, незнам за подобро), на 12 клика.
Поентата е значи дека си легален и не се замараш?
Него со претплатата можеш да симнуваш музика и истата да ја зачуваш пренесеш на друг уред, да ја снимиш на CD, да правиш репродукција на некој аудио систем?
И сега проблемот што го имам е на телефон на апликацијата не можам да пуштам песна по мој избор додека на лаптоп го можам тоа. На апликацијата иде shuffle секогаш. Исто на апликацијата не можам да премотувам песни понапред.
Зошто да ти пушта рандом плејлисти? Си креираш твоја плејлиста или бираш плејлисти од други членови, пушташ шафл на таа плејлиста, и ги слушаш песните што се само на таа листа. Е сеа ако сакаш да слушаш цел албум од почеток до крај, тоа не може.Така и си мислев иако ми е малце шит стратегија.
Нов член може да бира музика и премотува и на телефон, но веројатно е само trial период на почеток.
Значи ако не платиш практично бескорисен е на телефон, ќе ми пушта цело време плејлисти музика по нивен избор...
Зошто да ти пушта рандом плејлисти? Си креираш твоја плејлиста или бираш плејлисти од други членови, пушташ шафл на таа плејлиста, и ги слушаш песните што се само на таа листа. Е сеа ако сакаш да слушаш цел албум од почеток до крај, тоа не може.
За Deezer знам дека има. Имам сретнато и за Spotify кракнати апк-а, но не сум тестирал.А постои кракнато APK шо овозможува за оваа работа?
Има кракната апликација ама бара најава преку впн секоја 2-3:недела.За Deezer знам дека има. Имам сретнато и за Spotify кракнати апк-а, но не сум тестирал.
Има кракната апликација ама бара најава преку впн секоја 2-3:недела.
Зошто да ти пушта рандом плејлисти? Си креираш твоја плејлиста или бираш плејлисти од други членови, пушташ шафл на таа плејлиста, и ги слушаш песните што се само на таа листа. Е сеа ако сакаш да слушаш цел албум од почеток до крај, тоа не може.
Ако има некој искуство со амерички акаунт и сега со македонски, да каже дали има разлика во песните што се достапни.

KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден