ептен чисто многу ми се свиѓа. од кај е држачот за мониторите земен?
Испратено од s8+ преку IT.mk форум апликација
Може да ми пратиш линкче од wallpaperotPrvicno imav one-monitor setup so Asus XG32VQ no poradi pregolemi problemi so ghosting radi VA panelot i nekolku mrtvi pixels resiv da go vratam i da idam so dual-monitor setup od 27' i 21' vertical (so generic code na nego)
Погледнете го атачментот 82537 Погледнете го атачментот 82538
Може да ми пратиш линкче од wallpaperotфала
Кои модели се мониториве?Prvicno imav one-monitor setup so Asus XG32VQ no poradi pregolemi problemi so ghosting radi VA panelot i nekolku mrtvi pixels resiv da go vratam i da idam so dual-monitor setup od 27' i 21' vertical (so generic code na nego)
Кои модели се мониториве?
Да.Добар сетап. Дали мониторот е LG Ultragear 27?
И јас имам va панел msi mag 241cr но има анти блур со 1мс мртс и лета на 144 херци.Prvicno imav one-monitor setup so Asus XG32VQ no poradi pregolemi problemi so ghosting radi VA panelot i nekolku mrtvi pixels resiv da go vratam i da idam so dual-monitor setup od 27' i 21' vertical (so generic code na nego)
big like за cable managment на последната слика

И јас имам va панел msi mag 241cr но има анти блур со 1мс мртс и лета на 144 херци.
Толку очигледен гостинг мора да е фабричка мана или ептен лош панел, иначе va панеливе се познати дека имаат повеле гостинг од другите но новиве модели на монитори го имаат средено тоа. Имаат анти блур опции и слично. За игри најдобро е тн панел или ипс ама оптимизиран за гејминг.Можда MSI имаат подобри панели, или па можеби мене ми се паднал дефектен модел од мојот монитор. Кога и да влечев фолдер или било што по екранот позади остануваа траги од ghosting и по пола секунда. А за игри да не збориме колку беше ужас, скоро да ти се слоши.
Толку очигледен гостинг мора да е фабричка мана или ептен лош панел, иначе va панеливе се познати дека имаат повеле гостинг од другите но новиве модели на монитори го имаат средено тоа. Имаат анти блур опции и слично. За игри најдобро е тн панел или ипс ама оптимизиран за гејминг.
Како да ми фали нешто...
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден