Кај мене 3 години заедно со офисот, без проблем.Никогаш повеќе. За 170 денари се купува клуч на eBay. Ич не му ја мислам па макар траел шест месеци...
Кај мене 3 години заедно со офисот, без проблем.Никогаш повеќе. За 170 денари се купува клуч на eBay. Ич не му ја мислам па макар траел шест месеци...
Види во менито View->>add columns. Таму отштиклирај ја опцијата typeкако да направам ''type'' да го нема у сите фолдери. и во наредните што ги креирам да бидат само со дејт модифајд и сајз...
Погледнете го атачментот 78835
Стисни си кај Type што е десен клик и ќе ти се појават повеќе опции (фото):како да направам ''type'' да го нема у сите фолдери. и во наредните што ги креирам да бидат само со дејт модифајд и сајз...
Погледнете го атачментот 78835
Стисни си кај Type што е десен клик и ќе ти се појават повеќе опции (фото):
Погледнете го атачментот 78837
Види во менито View->>add columns. Таму отштиклирај ја опцијата type
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Дечки, тие што имате Fully transparent taskbar, со TranslucentTB ли ви е направен?
Што има ново после 5 годРедно време беше да добиеме нешто што корисниците на Linux го имаат со години
Ако го направат ова тоа ќе биде најкретенскиот потег било кога направен. Часовникот е таму од Windows 3 наваму
Осумка купив за 15$ така што дефинитивно испаѓа дека сум направил зделка на деценијата. Пиратска Седмица надоградена на легална Осмица за џабе.
Не биле 5 али 3 се. Ново е сега хај енд пц е изгор гледам.некако прослиот пц ми бесе звер а беше 1500 евра сега за 1000 евра едвај склопив мид ренџ само што форсирав на гпу земав ртх 2060 за 19200 дилерскаШто има ново после 5 год
Може некој да ми помогне во што е проблемот со бавно копирање на фајлови од друг компјутер?
Сите компјутери дома ми се во гигабитна врска на сите компјутери на мрежната им пишува дека се гигабит, но кога сакам да префрлам фајлови оди со 10мб/с. Во што може да е проблемот? Пред ходно немав таков проблем. Само мојот компјутер има таков проблем другите немаат.
На другата мрежна карта е ок, го форматирав пц и сега е ок.Дали мрежниот кабел што излегува од твојот компјутер е со 4 или со 8 жици?
Кај тебе ли менував рутер за џабеНа другата мрежна карта е ок, го форматирав пц и сега е ок.
?Кај тебе ли менував рутер за џабе)))))
Епа чим ???? прашалник не си ти да не се издавам сега официјално....имаше еден корисник исто проблеми на телеком мисли дека е до рутерот, а сите рутери се исти
Нее не сум јасЕпа чим ???? прашалник не си ти да не се издавам сега официјално....имаше еден корисник исто проблеми на телеком мисли дека е до рутерот, а сите рутери се исти
Дали се дешава и у сејф моуд?Се одлепив конечно од 7-ката, нецел месец кај шо користам 10-ка и заебанција со дугмето Z. Во типкање текст си работи, а во апликации не. На пример, во фотошоп Z не функционира во шорткати, исто и во игри му доделувам функција и не фаќа. Абе на нерви ми оди.
Некој идеја околу ова?
Пробај со CTRL + Y .. кај мене се така. Со тастатурата нешто е.Се одлепив конечно од 7-ката, нецел месец кај шо користам 10-ка и заебанција со дугмето Z. Во типкање текст си работи, а во апликации не. На пример, во фотошоп Z не функционира во шорткати, исто и во игри му доделувам функција и не фаќа. Абе на нерви ми оди.
Некој идеја околу ова?
Провери кој јазик ти е поставен за input. Приметив дека CTRL+Z не работи во Word 2013 кога input ми е МК, штом сменам во EN, се си е во ред.Се одлепив конечно од 7-ката, нецел месец кај шо користам 10-ка и заебанција со дугмето Z. Во типкање текст си работи, а во апликации не. На пример, во фотошоп Z не функционира во шорткати, исто и во игри му доделувам функција и не фаќа. Абе на нерви ми оди.
Некој идеја околу ова?
Не ја користи Standard туку другата и ќе работи ctrl z. Ваљда имате приметено дека има две.Провери кој јазик ти е поставен за input. Приметив дека CTRL+Z не работи во Word 2013 кога input ми е МК, штом сменам во EN, се си е во ред.
Се одлепив конечно од 7-ката, нецел месец кај шо користам 10-ка и заебанција со дугмето Z. Во типкање текст си работи, а во апликации не. На пример, во фотошоп Z не функционира во шорткати, исто и во игри му доделувам функција и не фаќа. Абе на нерви ми оди.
Некој идеја околу ова?