Се лажиш, ако пречекориш 1тб немаш повеќе нет.
Симни ја апликацијата на мобилен. Мислам дека не се гледа на што ама си пишува уште колку има останато.Еве го истото мене ми се деси 1 терабајт сум потрошил само не знам од шо уклучено имав само риг од 6 графички, дали е возможно толку да потрошат?
Можам да потврдам дека е така, после надминат лимит немаш интернет и доплаќаш 10 ГБ 200 ден на сметка, е сеа не ми е јасно како е можно дома никој нема јас сум Скопје, иам риг само пуштено никој нит стрима филмови нит симиња торенти да имам потрошено 1 ТБ интернет еве 16 ти сме прееска ми стаса дека сум го потрошил....не ми е јасно, можам да проверам статистика на т-хоум за тоа колку имам потрошено и на што?
^ или ова или на mojtelekom.mkСимни ја апликацијата на мобилен. Мислам дека не се гледа на што ама си пишува уште колку има останато.
Покачуваат брзини кај сите корисници, веќе новите пакети им се за S брзина 20 Mbps, за M брзина 30 Mbps, нормално кај тие што се на VDSL, за тие на ADSL, по 2-3 мегабита покачија кај кој колку може максимум, од 10 на 12, од 12 на 14 мбпс итн.Чисто онака колку за проверка тие што се на ВДСЛ/АДСЛ, ако сакаат да проверат дали брзината им е уште 12мбпс или 30.?
Од пред некој ден почна со 30мбпс да ми оди, иако ништо не сум сменил сега гледам на апликацијата пишува 30мбпс брзина.
Сигурно не е ненамерно, a surprise to be sure, but a welcomed one.
Не знаев, но сепак е како некст бест кога се нема можност за оптика.Покачуваат брзини кај сите корисници, веќе новите пакети им се за S брзина 20 Mbps, за M брзина 30 Mbps, нормално кај тие што се на VDSL, за тие на ADSL, по 2-3 мегабита покачија кај кој колку може максимум, од 10 на 12, од 12 на 14 мбпс итн.
За сите важат, и за соло интернет пакети и комбо тв+нет пакети
122По автоматизам кје биде кај сите промената или мора телефонски да им се бара? Дали некој знае?
Зар не гНе знаев, но сепак е како некст бест кога се нема можност за оптика.
Уште им пишува 50ГБ лимит хаха, инаку таа брзина е соодветна само лимитот е мизерен, а кога ќе видиш цената е со 100 МКД разлика од М пакетот.
А за веќе постоечки корисници ќе убрзаат ли и кога?Опа, магента 1 100 mbps брзина
Кај мене дома сега е 30/5. Претходно беше 12/1.А за веќе постоечки корисници ќе убрзаат ли и кога?
Еве го истото мене ми се деси 1 терабајт сум потрошил само не знам од шо уклучено имав само риг од 6 графички, дали е возможно толку да потрошат?
Можам да потврдам дека е така, после надминат лимит немаш интернет и доплаќаш 10 ГБ 200 ден на сметка, е сеа не ми е јасно како е можно дома никој нема јас сум Скопје, иам риг само пуштено никој нит стрима филмови нит симиња торенти да имам потрошено 1 ТБ интернет еве 16 ти сме прееска ми стаса дека сум го потрошил....не ми е јасно, можам да проверам статистика на т-хоум за тоа колку имам потрошено и на што?
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден