SiPy`
poweruser
- 23 јуни 2015
- 3.115
- 5.321
Твојот телефон има Dual VoLTE што е поретко кај телефоните. Работи на двете СИМ картици.Ova e toa volte?
Secondary SIM e Telekabel![]()
Твојот телефон има Dual VoLTE што е поретко кај телефоните. Работи на двете СИМ картици.Ova e toa volte?
Secondary SIM e Telekabel![]()
Ne sum zabelezal nikakov probkem so audioto na tk. Ednas mi rekoa koga mi dzvonat deka cudno dzvoni, ama vo odnos na kvalitetot na povikot nemam nikakva zamerka, glasot sto go slusam e cist bez sustenje, eve preeska vo voznja zboruvav i ne zabelezav problem
Se zavisi od pokrienosta so mreza...
Edinstvena rabota sto zabelezav za vreme na povik mi pisuva H+ koga ke go zavrsam se menuva vo 4G
Malku guglav za ova i promenata pri povik od 4G vo H+ e poradi toa sto povikot se odviva preku 3G/2G mreza a ne preku 4G mrezata, sto znaci deka nema VolteИ кај мене е така.
Не верувам, не се познати по такви работи Телекабел, а особено не за после месец дена.Знае некој со сигурност дали има нешто камати доколку некој месец не платиш?
Пошо 3ти е јас уште немам отидено да платам за овој месец, се надевам нема да ми бараат после камати нешто пенали а у.
Тоа значи дека после 15 во месецеот е можно исклучување. Не разбирам само зошто сметката не би се платила на време, ако имаш нестабилен извор на пари тогаш не ни зимај второ-трето бројче.Pristignuva smetka na domasna adresa koja treba da se plati do 15 tekovniot mesec.
Уствари не ми е јасно за каква сметка зборувате коа мобилната е припејд, се плаќа унапред?!Smetkata se plaka do 15 vo mesec potoa isklucuvanje vo edna nasoka
Samo Telekabel izmislija postpaid plan kojsto se plakja kako prepaid. Mind-blowing dosetkaУствари не ми е јасно за каква сметка зборувате коа мобилната е припејд, се плаќа унапред?!
Да, така е за кабелска, интернет, фиксна телефонија, ама не и за мобилната. Ваљда оти немаат своја мрежа мора да наплаќаат унапред.Samo Telekabel izmislija postpaid plan kojsto se plakja kako prepaid. Mind-blowing dosetka![]()
Јас од Вип. Денес во 12 ме скинаа од мрежата нивна. Ми рекоа да чекам од ТК до 16h тогаш АЕК ги враќала/отстапувала броевите на новиот оператор. Се јавив пак тогаш го активираа бројот кај нив, и си беше ОК, добив сигнал со се повици итн итн. Кажи ми доколку од друг број бараш кон тој што се портира што ти вика од автомат? Ако говори избравте непостоечки број, тогаш уште ти е во АЕК заглавен.Има некој овде што успешно портирал број или сите сте со второ 074 бројче? Јас поднесов барање минатата недела и им реков на 1ви да го спроведат. Денеска ми го изгасија бројот од Уан, ама ТК картичкава уште не ми е активна. АЕК праат дупешка или што е фркава?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Пролистај ја темава.i koja mobilna mreza koristi Telekabel,prasav korisnicki centar mi kazaa deka ne smeele na toa da odgovaraat..:annoyed:
Заради тоа што исти прашања на исти теми се одговараат по сто пати. На Т-мобајл мрежа сеprolistav ali ne najdov,mozebi ne sum primetil?zosto tebe tie tesko da odgovaras prijatele?
И кај мене и кај стариот исто вика "Телефонскиот број не постои". Ќе ѕвонам во ТК ако не ги средат денеска до кај 14:00.Јас од Вип. Денес во 12 ме скинаа од мрежата нивна. Ми рекоа да чекам од ТК до 16h тогаш АЕК ги враќала/отстапувала броевите на новиот оператор. Се јавив пак тогаш го активираа бројот кај нив, и си беше ОК, добив сигнал со се повици итн итн. Кажи ми доколку од друг број бараш кон тој што се портира што ти вика од автомат? Ако говори избравте непостоечки број, тогаш уште ти е во АЕК заглавен.
Ај нек се угоде! Брзина во Карпош 2 кај МиДа.И кај мене и кај стариот исто вика "Телефонскиот број не постои". Ќе ѕвонам во ТК ако не ги средат денеска до кај 14:00.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден