Не знам дали е тоа во согласност со правилата на нетфликс!Има ли некој заинтересиран да делиме нетфликс претплата и акаунт?
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Не знам дали е тоа во согласност со правилата на нетфликс!
StrongVPN, проверено работи. Miami конкретно го користам од америчките сервери. Пробано и на PC и на мобилен. Следно, во план ми е да земам рутер некој кој поддржува VPN, за да можам на TV да гледам.Битно функционира и нема проблеми. Туку дајте предлог за добар впн за амерички нетфликс
Free е ВПНот или се плаќа месечно?StrongVPN, проверено работи. Miami конкретно го користам од америчките сервери. Пробано и на PC и на мобилен. Следно, во план ми е да земам рутер некој кој поддржува VPN, за да можам на TV да гледам.
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
WindscribeБитно функционира и нема проблеми. Туку дајте предлог за добар впн за амерички нетфликс
Не знам дали е тоа во согласност со правилата на нетфликс!
Сам си ги детектира според локацијата од каде што си најавен. Пример ако на VPNот ставиш САД и пуштиш Нетфликс ќе ти ја излиста содржината за САД. За разлика од кај нас САД има да не речам 90% повеќе содржина од таа што се прикажува кај нас.Како работи ова со VPN ? Треба да регистрирам американски профил или сам си детектира мрежа и покажува содржина ?
Се плаќа. Ова е поговорката „сиромавиот плаќа двапати“ на дело.Free е ВПНот или се плаќа месечно?
Windscribe
Испробано, работи перфектно, 10гб месечно ти се бесплатни.
Погледнете го атачментот 68305
Windscribe ова е refer to a friend линкот од кај мене![]()