Фалат само The Office US и House MD и слични КВАЛИТЕТНИ и ТРАЈНИ серии.Стварно, премногу замарање ми е со нетфликс. Треба да стегнам дури едно дугме на далечинското за да дојдам до содржината со топ слика
![]()
Негативност на нетфликс ми е што ги нема последните наслови и што за разлика од US region, нашата содржина е премногу ограничена.
Види ТурскаКај може да се најде листа со што е достапно за Македонија ? Барав по нет и ми покажува само колку % од содржината има, а не и што поточно има.
Можеш да се регистрираш, еден месец е бесплатно, само треба да оставиш податоци за картичка.Кај може да се најде листа со што е достапно за Македонија ? Барав по нет и ми покажува само колку % од содржината има, а не и што поточно има.
Можеш да се регистрираш, еден месец е бесплатно, само треба да оставиш податоци за картичка.
Мислев да го земам 4к пакетот ама по тоа што најдов на интернет, многу малце содржина има за Македонија и не најдов што точно има, туку само проценти. Ама ај ке се регистрирам чисто да видам што се нуди, неверувам дека ке го користам со толку малце содржина.
Неотел оптика 50/50.Што интернет имаш оптика од телеком?
Тестирал некој во скоро време со VPN за USA? Или Getflix?
Дали им е средена заштитата или дали кочи/сецка/касни....
Имав тестирано ама не во скоро време со Getflix и топ си работеше.Тестирал некој во скоро време со VPN за USA? Или Getflix?
Имав тестирано ама не во скоро време со Getflix и топ си работеше.
Тестирал некој во скоро време со VPN за USA? Или Getflix?
Јас последниве 3-4 месеци работам Netflix со NordVPN (рутиран преку USA) без никаков проблем на сите машини - на различни локации. Не сум забележал никаков проблем со кочење, buffering или било што. Се гледаат сите амерички серии, филмови...
Ова задоволство ти чини 7$ секој месец, ако не се лажам?