fuUuUzZzZy
poweruser
Интересно е што е Flash, но оптимизиран и складен, па не кочи ко луда.. Воедно, едноставна анимација, ама интересна. :bravo:
stranata e odlicna ,osven edna zabeleska ,pocetnata strana e malce rastrakana ,sakam da kazam premnogu se razmesteni rabotite ,na pocetokot baraj e odneseno na levo od dizajnot ,a linkovite na desno ,od desnata strana vo body to ne mi se svigjaat tie sto premnogu izlagaat od dizajnot i sto imas premnogu blink iskoristeno![]()
Па да ти кажам право сега за сега има доста посетеност, задоволен сум, онлине членови секогаш можеш да најдес по 20-30, исто така и Гости ги има по многу, отприлика дневни посети има околу 500-1000 можно е и повеќе, имам многу посети заради тоа што држам и 10 Counter-Strike 1.6 сервери, на нив вртата реклами све тоаhmmm dizajnot mi e mn poznat ,me mrzi sea da gi baram ali 99% sum siguren deka e template
ako gresam izvini
inace ne e loso se na se ,dobro zamislena web strana ,inace sakam da te prasam kako stois so posetenost?
Значи даре темплејтот е превземен од Интернет Платен e све легално, не е фрее што е најважно, кога го превзедов јас го инсталирав и на него имаше само позадината и Менито, така да све е од мене правено@kikibt ова ти е рачно направен сајт во Joomla?![]()
На сајтот све е правено рачно@kikibt гледам лошо си ја разбрал темава, не е поентата на темава да се презентираат сајтови кои се возени од некој CMS како Joomla или Wordpress. Како што разбрав јас темава е за рачно направени (кодирани) сајтови. Значи во твојот случај тоа би било ОК што ти си го купил темплејтот, но доколку сам си ја кодирал страната. Поправете ме ако грешам, но јас мислам дека твојот сајт не е за тука.
Извини ама не е ОК без готови CMS.Ништо од 0 не е почнато. Да ти кажам право ни Windows 7 не е почнат без готов код (имаше на ITcommk вест),ни Twitter(користи jquery),и сл.Кикибт, овде се работи за сајтови на кои се почнува од 0. Значи од чист празен документ, без готови цмс-и, без готови темплејти. Значи СЕ, ама буквално СЕ, да имаш направено сам.