Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

mbss

hello world
6 мај 2009
79
3
Бројките мислиш? Да и јас за нив сум скептик, ама со тие бои и логото на XP па реков ај да пробам. Сликата е снимена и во .psd (на сите му препорачувам вака да снимат првим слика пред да го изгаснат photoshop) па во секое време можам да ја изменам.
Мислам на Rest In Peace , тао не ми се допаѓа , а другото е се супер:bravo:
--
Сега ќе ги ставам моите нови изработки со помош на некои другари :LOL:

mbss

hello world
6 мај 2009
79
3
5aka.png

6lkl.png

7ror.png

Сакам да напоменам дека креациите не се целосно изработени од мене . Имам на некој помалку , а на некој повеќе помош од едни другари .

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Добри позадини најде, или ги направи. Само обиди се да не користиш толку многу готови рендери... ако има нешто поубаво а не е png сечи го сам, а ако најдиш готов рендер а убав е искористи го. И имаш гледам добар баланс на осветленоста.

И за ова XP, то што е Rest In Peace беше таму од самата слика, па заборајв да го избришам :LOL:

mbss

hello world
6 мај 2009
79
3
Сите позадини се правени , но не се сите од мене правени како што кажав од некои другари :) Со готови рендери е многу полесно :)

JunkieMKD

poweruser
3 декември 2008
2.400
1.175
Ке Пенине
Да со готовите рендери е полесно но така никад нема да го научиш фотошоп :) доколку се изработуваш од 0 тогаш ке го научиш фотошоп.Респект за мајсторот DynamicMK кој роботите му се од 0 :molenje2:

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Мислам дека се пиши kEEp, а не kEPp. Иначе останатото е супер, баш сакам вакви позадини со свежи бои.

Stane

poweruser
4 октомври 2007
2.497
77
:LOL: Кого копираш ти бе ? Ако те види Стив,на**ал си га :LOL: Браво за ова :bravoska:

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Тегла од iVar требаше да клајш. И рефлексијата на јаболкото избриши ја... ме насмеа баш

sdarko

user
28 септември 2008
1.051
64
Ептен ти се тоа цигарите од позади темни одвај приметив што е 2 минути гледав. Фонтот не бе баш најодбар и тоа НО одвај ти се гледа. Во целина целата слика е претемна за мој вкус едвај се гледа што е што.

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Првата панорама која ја напрајв. Следната ќе пробам негде 180 степени да биди. Малце се познава кај се спојвани, ама тоа е поради лошата осветленост и лошиот апарат.
panorama111.jpg

И што е проблемот со ит што нејки да отвара темите?

sdarko

user
28 септември 2008
1.051
64
Ама мораш да признаеш дека изгледа ептен добро и јас го имам правено

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно