Sephiroth
Баниран/a
Сетек се супер, ако имаш човек таму. Ако немаш, се чека 20-30 минути за да купиш HDMI кабел(во празен салон, со тројца слободни вработени)......
Денес ми е роденден
А ние го почитуваме тоа, особено тоа што не почитуваш ипхоне
samo Samsung modeli pocituvam![]()
Почело је почелоА ние го почитуваме тоа, особено тоа што не почитуваш ипхоне
Гаснете интернетот и на спиење!
Ја викам да отвориме анкета ииии , да гласаме дали девојчето работи во Сет или навистина сака да купи нешто од таму![]()
Ако си таа плавата што работи на каса, на Рузвелтова... број у пп.
Сакам да разговараме на тема, келвинажата на лед сијалиците, како фактор за подобрување на расположението во вечерните часови.![]()
Нептун да имаше подобра понуда на телевизори немаше воопшто да се мислам...
WTF? друже у нептун има ко 1231231231231231231231 модели на телевизори незнам кај си гледал и што си гледал![]()
Kомпјутерски хардвер = Анхоч, бела техника = Нептун, а ако не најдеш тоа што ти треба тука идеш на други опции. Некогаш некои работи вреди да ги платиш малце поскапо со причина како твојата. Ако видиш нешто дека е екстра ефтино има најчесто лоша причина зашто е тоа така барем за македонскиот пазарПодобра од аспект на цена - истиот во Нептун беше околу 55-56к. Ова како лекција за во иднина ќе ми биде.![]()
Мислам дека не е сменета тастатурата. Ништо чудно со истата кутија да продаваат тастатури за сите пазари, па и за со кинески букви таа да е кутијата. Провери дали на кутијата пишува дека тастатурата е со ISO Layout. ISO е претежно за англиски/европски пазар а ANSI за американски/интернационален, па тука добиваме се и сешто. Таква каква што сакаш е со ANSI лејаут, друг пат провери си.
Оф- Среќен нека ти е роденденот и ич не му се замарајЕве тазе лично искуство со СЕТ.
Денес ми е роденден и девојками да ме изненади ми купила кафемат од СЕТ.
Проаѓа 12, ми честита и радости кафе ќе правиме.
Отварам гланц нов кафемат.
Сите лепенки се вадам и гледам дека гвинтот каде што влегува главата е партал направен. Види слики.
Утре одам да ми го заменат, затоа што не знам кој си пиел кафе со него и колку долго. Главата кога ќе се стави не лежи убаво од што е толку партал направен, ми беше страв да го пуштам.
Happy BDayОф- Среќен нека ти е роденденот и ич не му се замарај
Он- Немам многу потрошено во Сет, па можеби затоа имам негативно искуство.
Вели "не бе, не сум brand sucker"Ако не си трол број у пп.
Вели "не бе, не сум brand sucker"
![]()
Еднаш тргнав да купам клима од сет, дебилите од сервис не сакаа да ми помогнат да ја товариме во кола, не им било тоа работа!? ок, фак ју, ке купам од друго место, ја вратив.
Ако падне по пат, технички возачот е крив. Тој само побарал помош да ја стават во кола, да ги криви нив ако подне од кола треба да е луд да го направи тоа.Технички не им е работа, замисли ако падне по пат...што правиме?
Ако падне по пат, технички возачот е крив. Тој само побарал помош да ја стават во кола, да ги криви нив ако подне од кола треба да е луд да го направи тоа.
Фер би било да му помогнат, иако не им е работа, мене во Охрид за таа работа ептен ми помогнаа и за фрижидерот и за машината, иако не ни им реков, сами си дојдоја.
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден