Врска треба да фати човек кај нив за некој да ja крене слушалката на телефон.
Ги имаш и DDKOM после Анхоч.![]()
Да не ти го пуштам кумашинот @DennyMK па да каже два три збора и за нив
Врска треба да фати човек кај нив за некој да ja крене слушалката на телефон.
Ги имаш и DDKOM после Анхоч.![]()
И АМЦ се апаши ама ккао да имам впечаток дека се имаат поправено (после сето она силно дриблање на форумов)Не сум вработена во Setec, сакам да купам повеќе производи од кај нив и ме интересира мислење од повеќе луѓе. Читав на форумов за AMC, а за Setec не можев да најдам
Ако тоа што сакаш да го купиш не е Асус, тогаш немаш потреба да размислуваш за друга продавница освен Анхоч. Доколку се работи за IT продукти. За фрижидери и машини за перење го имаш НептунУф.. фаза на премислување. После АМЦ и Сетек ми остана уште во Анхоч да поминам
Благодарам за советите, ќе ми бидат од користИ АМЦ се апаши ама ккао да имам впечаток дека се имаат поправено (после сето она силно дриблање на форумов)
Иначе и овие од Сет се апаши од ист калибар.
Ако ги почитуваш советите овдека нема да бидеш излагана. А тие, на пример, се:
*Барај нов, неотворен производ
*Ако купуваш лаптоп добро отвори очи дали на амбалажата некаде пишува refurbished што значи репариран. За лаптоп особено е важно првото правило
Не наседнувај на „последно парче е, моравме од излог“
Лаптоп ќе си купиш од Anhoch и ич да не ти чуе. Застапници за DELL се ITD и Макпетрол
Шо треба, тука сме...Благодарам за советите, ќе ми бидат од корист![]()
Хахаха.. знаеш нема да биде лошо да предложиш некој моделШо треба, тука сме...
Само, не прашај за совет за купување на мобилен за да не се испоколе пола форум. Друго, што сакаш!
Барем креваат на слушалка во секое време, башка со мене биле услужливи.Да не ти го пуштам кумашинот @DennyMK па да каже два три збора и за нив![]()
Доколку ни кажеш буџет ќе ти предложиме неколку модели, или сакаш само флегма да ти каже?Хахаха.. знаеш нема да биде лошо да предложиш некој модел![]()
Сетек се катастрофа, неколку производи од нив имам купено и истите беа отворани. Пример, земам механичка тастатура, на сликата од кутијата баш како шо сакав со долго Shift копче на левата страна (shift-ов ми е клучен, земајќи предвид дека играм CS:GO на повисоко ниво), а добивам тастатура со шифт помал од CTRL (буквално). Вака изгледа кутијата, а ваква добив внатре. Еве и на нивната страница сликата е различна од она во кутијата. Ја вратив, ми рекоа дека така била фабрички испратена (haha, hehe, lul xdd)и дека немало да добијат за брзо време што беше единствена вистина шо ја кажаа, пошто еве, уште ја немаат донесено. За едно прашање морат да се консултираат по тројца и на крај ќе се јават Скопје или некаде за да ја решиме дилемата. Поголем дел од вработените во мојов град се неинформирани и нестручни за работата, земајќи предвид дека продаваат прилично скапи работи. Од секогаш ми биле и ќе бидат последен избор за се` додека не стават стручен и информиран кадар.
Во случајов, проблемот е во газдите на кои комерцијата на ај-ти технологија, долги години не им е нити секундарен сегмент од личниот приход. Соодветно на тоа, не се многу заитересирани што се случува во фирмата се додека истата е барем минимално профитабилна....проблемот е до менаџерите што вработуваат луѓе што немаат поим од технологија :/
samo Samsung modeli pocituvamДоколку ни кажеш буџет ќе ти предложиме неколку модели, или сакаш само флегма да ти каже?:hay:
А ние го почитуваме тоа, особено тоа што не почитуваш ипхонеsamo Samsung modeli pocituvam![]()
Гаснете интернетот и на спиење!samo Samsung modeli pocituvam![]()
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
CABLES POWER EXTENSION ORVALDI 3m, 5xSHUKO surge protection, ORV5
830,00 ден
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден