Не само што не е во ред, ниту датумот некако не одговара. Си треебал порано да провериш,ова изгледа како да е корегирано.Еве за 2 дена 3 недели.
Нормално е само овие информации околу пакетите да ги имам?
Не само што не е во ред, ниту датумот некако не одговара. Си треебал порано да провериш,ова изгледа како да е корегирано.Еве за 2 дена 3 недели.
Нормално е само овие информации околу пакетите да ги имам?
Не сфаќам, што сакаш да кажеш? Секој втор ден го проверувам стстусот и ми е чудно што сите пишуваат им стигнала за 11 дена, 2 недели а кај мене нема никакви информации послем 3 неделиНе само што не е во ред, ниту датумот некако не одговара. Си треебал порано да провериш,ова изгледа како да е корегирано.
Сакам да кажам дека тракингот на сајтот на ECSC со последните два статуса може да се апдејтира само кога кај нас ќе ја скенираат пратката. А бидејќи го нема, очигледно се збунил системот.Не сфаќам, што сакаш да кажеш? Секој втор ден го проверувам стстусот и ми е чудно што сите пишуваат им стигнала за 11 дена, 2 недели а кај мене нема никакви информации послем 3 недели
Нормално.Нормално е само овие информации околу пакетите да ги имам?
Да им стегнеме затезна камата на сите доставни служби,з“ш да имаме камати од сметки оти е уредено со закон тоа? (не доставувањето на сметки не го одлага нивното плаќање).Нека ги превземат и доставувањето на сметки овие приватниве и мкд пошта да ги доцни како пратките.Ќе плаќаш затезна камата![]()
Ако имаш време и си немаш работа земи да ги тужиш поштите. Тоа ти е сизифова работа, ништо нема да постигнеш на крај.Да им стегнеме затезна камата на сите доставни служби,з“ш да имаме камати од сметки оти е уредено со закон тоа? (не доставувањето на сметки не го одлага нивното плаќање).Нека ги превземат и доставувањето на сметки овие приватниве и мкд пошта да ги доцни како пратките.масовност и едногласност треба. Се ќе биде електронски пуштање и достава на пратки писма итн има многу начини ама и средства сега идат нови избори локални.Треба да се мисли на електоратот(гласачкото тело).
гледаат дека не купуваш и спуштаат да те привлечат мене после првото купување ми се качи на 1200 и сега после две недели е спуштено на 600Ништо не сум нарачал никогаш само гледам. Напочеток минимум нарачка ми беше до 1000 и нешто денари а сега гледам се намалило на 600 денари. Знае некој како вака се случи?
Радости! Жениве ќе го блокираат ЕЛС.![]()
Ми стигна првата нарачка од TEMU, ја чекав до Скопје 3 недели - Што очекував, а што добив?
„Нестрплива да ја добијам нарачката се јавив во курир службата кај нас, а таму преку телефонскиот број го пронајдоа пакетот и ми кажаа дека курир треба да го преземе следниот или најдоцна за 2 дена, но и дека во таа пратка стигнале преку 14.000 па...www.crnobelo.com
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
И тие имат подеднакво прва да пазаруваат на Тему!Жениве ќе го блокираат ЕЛС
Благодарам! Мило ми е што го согледа ова.И тие имат подеднакво прва да пазаруваат на Тему!
И тие имат подеднакво прва да пазаруваат на Тему!
Во кол-центарот има само личности од понежниот пол.
Мислиш „Коза“ една на друга си кажале?Во кол-центарот има само личности од понежниот пол.![]()
Да , најскап произод за тука е до 1290 денари, исто толку е и најголема сума за нарачка по ново.Читам викаат дека кај нас ги нема оние поскапите производи на Temu како што се поголем мебел столици и слично. Имаше во групата на Фејсбук дека некој од Германија преку Temu си купил столици.
www.facebook.com
Лажат за сите домашни и меѓународни лиценци!Овие од ЕЛС се толку заглавени, да си платиле реклами по порталиве во вид на статии.
![]()
Производите од Али експрес со Еко логистик стигнуваат до домовите на купувачите - МКД.МК
Ова се случи откако доставата за пратките на Али експрес во јуни годинава ја презеде најголемата приватна пошта во Македонија која ги поседува сите домашни и интернационални лиценци, Еко логистик сервис (ЕЛС), која има полни раце работа, со оглед на тоа што македонските граѓани редовно ја...mkd.mk
Леле стварно еј, сликава со пакетот сликан е кај нив во седиште во близина на Фершпед.Овие од ЕЛС се толку заглавени, да си платиле реклами по порталиве во вид на статии.
![]()
Производите од Али експрес со Еко логистик стигнуваат до домовите на купувачите - МКД.МК
Ова се случи откако доставата за пратките на Али експрес во јуни годинава ја презеде најголемата приватна пошта во Македонија која ги поседува сите домашни и интернационални лиценци, Еко логистик сервис (ЕЛС), која има полни раце работа, со оглед на тоа што македонските граѓани редовно ја...mkd.mk