Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Совет за бела техника-очајни домаќинки

Riku

Gaining Experience
27 ноември 2021
421
180
Баш така. Со враќање и земање пари назад никогаш нема да се решат вакви работи, ќе си завршува човек на ургентно, инфузија и толку, никому ништо
Imas dokumenti od toa urgentno? Kako ode toa ako prijavis truenje od nesto tie samite pokrenuvat postapka i gi izvestuvat nadleznite?

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.744
4.787
Писти Охту
Imas dokumenti od toa urgentno? Kako ode toa ako prijavis truenje od nesto tie samite pokrenuvat postapka i gi izvestuvat nadleznite?
Имам. Ама не сум сигурен колку би се зело истото во предвид, треба да докажиш дека си го користел уредот пред тоа и е тешко да се докажиш. Тоа би одело во случај да стигни до тужења судови итн итн, не сме стигнати до таму сеуште.

flashgordon007

Practice makes perfect
15 септември 2012
1.048
1.153
Токсикологија секое утро пријавува во центар за јавно здравство број на вакви и онакви труења.
Црњак: Најјак документ е извештај од обдукција (ако го дадат на фамилијата) па на адвокат да тужи... Ама да не дојде до таму...

Батали, нити си прв заеб*н, нити последен, јави по медиуми, инфомакс, овие, оние, заштита на потрошувачи... Не се нервирај, оти влијае на здравје, жестоко влијае

Последна промена:

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.744
4.787
Писти Охту
Токсикологија секое утро пријавува во центар за јавно здравство број на вакви и онакви труења.
Црњак: Најјак документ е извештај од обдукција (ако го дадат на фамилијата) па на адвокат да тужи... Ама да не дојде до таму...

Батали, нити си прв заеб*н, нити последен, јави по медиуми, инфомакс, овие, оние, заштита на потрошувачи... Не се нервирај, оти влијае на здравје, жестоко влијае
Многу е матна ситуацијата пошто ниедна агенција/институција не се произнесе како надлежна. И да тужам, сите ќе речат: ја нисам одавде

flashgordon007

Practice makes perfect
15 септември 2012
1.048
1.153
Се засркнав :))) Е ова да ми кажуваше некој дека ќе прочитам тука дека најјако е документ од обдукција да имаш за да направиш рекламација…
јбг, да имаше на некоја од телевизииве емисија како во соседствово:
и
па да ги оцрниш таму...
Всушност, пробај кај хрватите... они се поактивни

bristlebac

On your way to fame
21 декември 2020
304
817
Skopje
www.youtube.com
Дечки здраво на сите, препорака за мајстор, за електричен шпорет од Скопје, ви брлагодарам.

Последна промена:

pipelin

*ੈ✩‧₊˚༺☆༻*ੈ✩‧₊˚
8 мај 2010
2.311
2.498
aleksandar.mk
pipelin's setup  
OS
macOS
Другари дајте совет за вградна микробранова? или небитно е сите иста функција имаат :)

Нешто вакво гледав (црно треба да е), за функции немам појма.

mihovkris

Unstoppable
1 јуни 2016
3.998
3.552
Неготино
Другари дајте совет за вградна микробранова? или небитно е сите иста функција имаат :)

Сите се исти, скапички бидејќи се вградни.
Јас на крај си отидов со обична бидејќи не ми се даваше 7500 денари за изглед само.

Optipro

Gaining Experience
5 мај 2021
531
400

Не е вградна ама е нешто нај супер од страна на микробранови!

STRIKER

Intern
2 јануари 2016
89
34
Дечки предлог сервис за сушара Candy? Гаранцијата е помината, а и неможам да ја најдам за да проверам дали има препорака на сервис.

Borsa

On your way to fame
10 октомври 2011
1.175
903
Скопје
Borsa's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 AM4
Motherboard
B450M-HDV R4.0
Storage
500MB HDD + 256GB M.2 SSD
PSU
Cooler master GX 550W
RAM
16GB DDR 4 3200Мhz
Video card
Radeon RX580 4GB
Case
XIGMATEK
Mouse
SteelSeries Rival 600
Keyboard
AULA ASSAULT
Audio
SPEAKER DLS 2115
Monitor
Benq GW2470
OS
Windows 10
Здраво дечки. Дали некој знае каде можам во скопје да најдам "pod" чашки за еспресо како на сликите?

viber_image_2025-02-15_13-11-33-864.jpg viber_image_2025-02-15_13-11-33-892.jpg

Optipro

Gaining Experience
5 мај 2021
531
400
One Smart Shop
Овде сигурно ке најдеш!
Фирмава мислам дека е добавувач на некоја роба за Техномаркет исто и сервис за некој производи.
За делови за кафемати сум 100% сигурен дека имаат!

Bizra

Intern
15 јуни 2024
74
37
Ајде ако може да ми дадете препорака за машина за перење алишта до 16.000 ден

mihovkris

Unstoppable
1 јуни 2016
3.998
3.552
Неготино
Дечки, имам Xiaomi Smart Air Purifier 4 и од синоќа почна да ја покажува температурата во F место во С.
Преку апликација си покажува целзиусови нормално, но на самиот дисплеј на прочистувачот пишува F.

Дали знае некој како се менува? Го избришав од Xiaomi home и го поврзав наново ама не се средува.

marv

Unbeatable
5 октомври 2007
5.441
5.097
Ок фала. Знам на памет како се пресметува, не ми треба формула.
Некој со одговор шо треба?
Tnx.
Нема некој сетинг во апликацијата таму кај самиот уред? Или е некоја финта со тастерите на дисплејот?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

mihovkris

Unstoppable
1 јуни 2016
3.998
3.552
Неготино
Нема некој сетинг во апликацијата таму кај самиот уред? Или е некоја финта со тастерите на дисплејот?

Пробав некои комбинации на самиот дисплеј и тоа копчето позади, ништо не менува. Во апликацијата покажува °С, додека на дисплејот сеуште стои °F.
Ништо, ако нема начин ќе го изгасам ден - два, може ќе тргне. И онака еден период даваше temperature sensor error па потоа исчезна тоа.

marv

Unbeatable
5 октомври 2007
5.441
5.097
Пробав некои комбинации на самиот дисплеј и тоа копчето позади, ништо не менува. Во апликацијата покажува °С, додека на дисплејот сеуште стои °F.
Ништо, ако нема начин ќе го изгасам ден - два, може ќе тргне. И онака еден период даваше temperature sensor error па потоа исчезна тоа.
Влези во уредот во дивајс, после на 3те точки горе па сеттингс. Има тука разни подесувања, апдејт на фирмвер и слично, може да е тука. Ако не нешто види со уклучи исклучи од струја

acikaaa

Practice makes perfect
22 октомври 2018
1.067
1.033
Скопје
Дечки, имам Xiaomi Smart Air Purifier 4 и од синоќа почна да ја покажува температурата во F место во С.
Преку апликација си покажува целзиусови нормално, но на самиот дисплеј на прочистувачот пишува F.

Дали знае некој како се менува? Го избришав од Xiaomi home и го поврзав наново ама не се средува.
Види најди како да го ресетираш фабрички

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.876
Мислења
1.002.457
Членови
36.638
Најнов член
Dina M