Balanar
Баниран/a
- 6 декември 2016
- 1.066
- 1.220
Со моето работи дата пренос без проблем, иако е некое ефтино но нејм. Со овие сигурно е исто.Работи Data Connection со него. Имам добар дебел Анкер кабел, па демек да не го менувам (а белиот од телефонот не ми се допаѓа). Веројатно со адаптерчево се намалуваат перформансите, но поуредно е со еден кабел (имам триста други уреди со микро УСБ).
Нели имаше муабет дека не испорачуваат батерии до МК? Ти стигна ова тука?Порачано од Завви, денес ми го испорачале.
Некој има купено нешто вакво
да е квалитетно и издржливо? Сум купил 2 или 3 сетови оф кај над и сите се оштетуваат многу лесно
Незнам што очекуваш од кило алат за 4 евра. 33 парчиња за 4 евра, искача околу 7-8 денари за бит. Оди во хубо, побарај вакво комплетче од Force, кошта околу 1000ка и не се заебавај 3 пати да купуваш глупости. Ако не во хубо, имаш квалитетни алати и во Вуле, Еуроимпекс и слично.
Незнам што очекуваш од кило алат за 4 евра. 33 парчиња за 4 евра, искача околу 7-8 денари за бит. Оди во хубо, побарај вакво комплетче од Force, кошта околу 1000ка и не се заебавај 3 пати да купуваш глупости. Ако не во хубо, имаш квалитетни алати и во Вуле, Еуроимпекс и слично.

Ојдов хубо само има повеќе вакви од force. 61 bit?
Па тоа сам одлучи си врз основа на тоа што ти треба. Јас имам некое со 20тина од кои реално користам 6-7.
Колку те фати се’ комплет камерчево со сите мал милион тракатанци и додатоци?Порачан и lens cover за акциската камера
Колку те фати се’ комплет камерчево со сите мал милион тракатанци и додатоци?
Екстра!Нешто под 10000 (од кои 2000 и кусур отидоа за мемориската).
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден