Зошто напајање од 1kw?
Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk
.. ако евентуално почнам да копам...
Зошто напајање од 1kw?
Sent from my Redmi 3 Pro using Tapatalk
Колку те фатија давачките?Ebay, со давачки, 8600.
![]()
~7400-7500 за ссд-то +1180 давачки.Колку те фатија давачките?
Читај постови на https://www.reddit.com/r/Amd/ за undervolting, рх серијава сериозно се подобрува со ундерволт(констатен турбо клок брзина и температура 70-75 степена)Од Амако ....поклонSapphire Nitro + OC 480 "4GB" .....
Инаку, Сафир направиле нај-вонземски дизајн досега за карта воопшто што сум видел....предобро изгледа картата (и мириса предобро
). Не ја сликав пошо има видеа и слики каде може да се види, само овој детал морав да го сликнам затоа што е мн. битен за ентузијастите
![]()
Толку ли е тешко место "цена редовна" да пишеш 4 цифри!? Не ми е јасно стварно....Zemav uspat i tastatura za HTPC-vo. Se izvinuvam za latinica.
Model Logitech K400 Plus, Anhoch, cena redovna
Доста море, не се правдај! Плус Виндоус му учука, нели се' од јаболкото гризнато е совршино (или надсовршено, не сум во тек, имам нешто обврски, се пијанчам по меани)?
Како модератор треба пример да бидиш, да се огледаме на тебе, а не ти предавник!![]()
![]()
Да бе и ја земав за девојката, не работеше - одма го сменија.Си купив кеди за хард диск за лаптоп ама од танките 9.5мм од ДДСторе за 600 денари.
Им беше последно и очекував срање да ми пратат по велосипедист.
Дојде точачарот ми го донесе, го отворив, кога гледам фалат штрафчињата и малото штрафцигерче што доаѓа со него расипано, тоест крстот изеден цел. Ооооо та чи... се јавувам назад, викам вака и вака... Аааа нема проблем одма ќе го смениме, од Понеделник ќе добиеме. Ај батали викам, ми се брза, најдов други штрафчиња, штрафцигер имав во џеб, завршив работа јбг. Неубоо ама фини дечките од таму, не ме извадија од такт.
Си купив и јас конечно за лаптопот Делл ама од овде мислам и дека сами си ги увезуваатСи купив кеди за хард диск за лаптоп ама од танките 9.5мм од ДДСторе за 600 денари.
Им беше последно и очекував срање да ми пратат по велосипедист.
Дојде точачарот ми го донесе, го отворив, кога гледам фалат штрафчињата и малото штрафцигерче што доаѓа со него расипано, тоест крстот изеден цел. Ооооо та чи... се јавувам назад, викам вака и вака... Аааа нема проблем одма ќе го смениме, од Понеделник ќе добиеме. Ај батали викам, ми се брза, најдов други штрафчиња, штрафцигер имав во џеб, завршив работа јбг. Неубоо ама фини дечките од таму, не ме извадија од такт.