Препорака за Антивирус е да го немаш истиот по можност.
Оваа година правам јубилеј 10 години без антивирус на сите мои машини и никаков проблем немало никаде.
А богами било отварано и симнувано се и сешто.![]()
Оваа година правам јубилеј 10 години без антивирус на сите мои машини и никаков проблем немало никаде.
Хмм... голи женски брадавици. :hay:Јас дувам на голи женски брадавици после летно сонце. Јогуртот го оставам на луѓе што не знаат што кликаат и каде.
Ако ти донесат заразен USB key на што ќе дуваш?Јас дувам на голи женски брадавици после летно сонце. Јогуртот го оставам на луѓе што не знаат што кликаат и каде.
Ако ти донесат заразен USB key на што ќе дуваш?![]()
Овој продавач има одлична репутација.Препорака за купување KIS 2019 лиценца, а тоа да не биде од официјалната страна на kaspersky ?
Пошто зедов EU код, а за МК нема подршка некоја идеја како да го активирамОвој продавач има одлична репутација.
deentech on eBay
Јас така се избањав со германска лиценца за КИС2018 лани. Имаш две опции:Пошто зедов EU код, а за МК нема подршка некоја идеја како да го активирам?
ANYONE ??
Фала ти, само со Proton VPN средив, одма се активираше.Инсталирај Протон ВПН (Десктоп) и кога ќе ти побара активација за да апдејтира, активираш Протон со некоја ЕУ земја.
Имам бекап на сите важни работи од сите мои машини на 5 различни места.Тука имаш проблем - како ќе знаеш дека немаш вирус кога нема антивирус да го детектира?
Кога веќе ќе се случи катастрофа како битлокер пример, касно ќе биде.
mn tocno e ovasamo eset nod 32 nisto drugo
Имам бекап на сите важни работи од сите мои машини на 5 различни места.
Под претпоставка дека може да се случи битлокер на било која машина, би ја вратил во првобитна положба со се инсталирано што имало на нејзе за 120 минути.![]()
Имам рачен бекап. :mario:Игор, нема логика да имаш систем за бекап, а да не користиш никаков анти-вирус.
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден