Препорака за Антивирус е да го немаш истиот по можност.
Оваа година правам јубилеј 10 години без антивирус на сите мои машини и никаков проблем немало никаде.
А богами било отварано и симнувано се и сешто.![]()
Оваа година правам јубилеј 10 години без антивирус на сите мои машини и никаков проблем немало никаде.
Хмм... голи женски брадавици. :hay:Јас дувам на голи женски брадавици после летно сонце. Јогуртот го оставам на луѓе што не знаат што кликаат и каде.
Ако ти донесат заразен USB key на што ќе дуваш?Јас дувам на голи женски брадавици после летно сонце. Јогуртот го оставам на луѓе што не знаат што кликаат и каде.
Ако ти донесат заразен USB key на што ќе дуваш?![]()
Овој продавач има одлична репутација.Препорака за купување KIS 2019 лиценца, а тоа да не биде од официјалната страна на kaspersky ?
Пошто зедов EU код, а за МК нема подршка некоја идеја како да го активирамОвој продавач има одлична репутација.
deentech on eBay
Јас така се избањав со германска лиценца за КИС2018 лани. Имаш две опции:Пошто зедов EU код, а за МК нема подршка некоја идеја како да го активирам?
ANYONE ??
Фала ти, само со Proton VPN средив, одма се активираше.Инсталирај Протон ВПН (Десктоп) и кога ќе ти побара активација за да апдејтира, активираш Протон со некоја ЕУ земја.
Имам бекап на сите важни работи од сите мои машини на 5 различни места.Тука имаш проблем - како ќе знаеш дека немаш вирус кога нема антивирус да го детектира?
Кога веќе ќе се случи катастрофа како битлокер пример, касно ќе биде.
mn tocno e ovasamo eset nod 32 nisto drugo
Имам бекап на сите важни работи од сите мои машини на 5 различни места.
Под претпоставка дека може да се случи битлокер на било која машина, би ја вратил во првобитна положба со се инсталирано што имало на нејзе за 120 минути.![]()
Имам рачен бекап. :mario:Игор, нема логика да имаш систем за бекап, а да не користиш никаков анти-вирус.
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден