Вкупна моќ му е 3.1А, така да од една порта ќе влече пак макс. 2АЧисто информативно, пошто не сум користел јак полнач... Дали случајно би имало проблем некој (на батеријата) ако го полнам РН3П со 5В/3А односно овој полнач: http://setec.mk/Phones-Navigation/Accessories-for-mobile-phones/Adapter/Philips-DLP2307-1230102
(фабрички му е 5В/2А)
Исто и за секој друг уред, дали би му штетело поголема ампеража од фабричката, односно фабричкиот полнач?
Фала, поздрав.
Да дадам еден апдејт, денес ми се јави човекот од сервис и ми рече дека некој чип на плочата бил отиден, ќе мора нова плоча. Сепак било хардверскиЗбркан систем, не избришан од претходно.. Неможе хардвер таков дефект да дава..
Sent from Mi 5 ќутук црн
Ако се држиш до чекорите од xda 100%, нема шанси да го утнеш/брикнеш. Дури и да го брикнеш, големи се шансите да се врати софтверот на тој телефон, огромна поддршка има за него. А ако нејќеш ти, дај го на некој што има кастом ром, ќе ти го среди за пола саат максимум.Дечки, ме интересира нешто.
Имам Самсунг Галакси С3, одлично си работи ама ми помина гаранцијата и некако сакам да експирементирам со Лолипоп. Читав вака така на интернет и Лолипоп за С3 немало да има, па сакав да прашам дали процесорт за инсталирање на Лолипоп е комплициран и дали можам да го заебам телефонот ако му ставам Лолипоп. Од тоа што читав и гледав по интернет, не би требало да има проблеми С3 со Лолипоп. Вие како поискусни ако би можеле да ми дадете насоки, совети за инсталирање Лолипоп и слично би бил многу благодарен пошто никад немам правено такво нешто на Андроид, а гледам има милион верзии на Андроид за Лолипоп на С3, појма немам која е добра која не.
Дизајн и флуидност - М9.M9 или G4? Што би избрале и зошто?
Незнам колку ќе ти се исплати ... 800 ден чиниКаде можам да отклучам Nokia C1-01, заклучен на Теленор или Вип, Србија ?
M9 или G4? Што би избрале и зошто?
900/2100 MhzНа која фрекфенција работи 3G интернет кај VIP оператор?
tnx
Ништо од оператор во догледно време се додека не ги намалат цените. За уште 1500 + земи си Redmi 3-каТреба да продолжам договор на ВИП некој совет за телефон до 8500? Понуден ми е LG K8 не изгледа лошо за пари/перформанси ама некако лош ми е визуелно. Секој совет е добредојден!![]()
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Blue SN5100 M.2 NVMe WDS100T5B0E
9.790,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден