Секој андроид што има гугл акаунт, има опција за ресторе на контактите преку веб простапот на гмаил. Пробај од таму, мислам дека ги памти посчедните неколку промени, и ти ја враќа состојбата во одреден временски период..Moмци ајде малку помош ако може.Имам еден стар телефон LG l5 кој ми е од работа даден.
Нешто почна да ми кочи во последно време па решив да избришам некои работи.Влегов во Фајл менаџер и по грешка ја промашив и сум ги избришал сите слики,сите контакти(не се многу околу 20 али важни ми се).
Дали може нешто од ова да се поврати и како??
Ќе проверам баш сегаСекој андроид што има гугл акаунт, има опција за ресторе на контактите преку веб простапот на гмаил. Пробај од таму, мислам дека ги памти посчедните неколку промени, и ти ја враќа состојбата во одреден временски период..
Инаку, нема друга шанса ако не се бекапирани или синхронизирани.
Или рутирај и потоа стави апликација undelete со тоа ќе ги врати избришаните фајлови.Ќе проверам баш сега
Безбедно е зошто да не. Спакувај го како што треба и немаш мака. Јас со Глобко имам одлично искуство. И преку работа ги користиме нив редовно за се и сешто.Праќал ли некој мобилен по карго и колку е безбедно да се направи замена ?
Безбедно е зошто да не. Спакувај го како што треба и немаш мака. Јас со Глобко имам одлично искуство. И преку работа ги користиме нив редовно за се и сешто.
+1 и од мене да си провериш на лице место ти.
Карго секако нема да се нафати да го провери, па макар и да провери ја не верувам се додека не видам со свои очи.![]()
Тие таквите најмногу совети даваатИма и такви кои нит едно користеле нит друго па пак ни е супер![]()
извини за Оффтопик, морав,
Реално врска немам од рутирања и такви работи.Сликите гледам ги врати откако ја извадив и ставив пак картичката и го поврзав со усб кабел.Или рутирај и потоа стави апликација undelete со тоа ќе ги врати избришаните фајлови.
Здраво дечки, иам еден проблем со ајфон 5, одеднаш ми го снема батери јусиџ, т.е не ми ги покажува апликациите која колку трошела батерија, ми стои само Battery information will be available after using iphone for a few minutes. Напраив мастер ресет, напраив ристор празнев до 0 полнев до 100 и пак ништо, солуција некоја? Фала ви
Мислам дека е баг во најновиот софтвер, веројатно ќе треба да причекаш понова верзија.![]()
Решение има некој или слабо?
претходно ми го имаше , сменив батерија на почетокот го имаше 1-2 дена после го снема, напраив ристор, празнев до 0 полнев до 100 ... пак исто а за софтверот истиот го имаат уште неколку другари кај нив си покажува јусиџ ...Мислам дека е баг во најновиот софтвер, веројатно ќе треба да причекаш понова верзија.
Батеријата ја заменив јас лично, а ја купив од човек нова неотпакована...ќе ја вратам старата сега и баш ќе видам дали ќе ми покаже јусиџ па ќе пишам овде... фала во секој слуајОчигледно поврзано со батеријата тогаш. Наједноставно е да се обратиш до местото каде што ти ја замениле истата.
Дефинитивно до батеријата е, ја вратив старата батерија и се врати батери јусиџ ...Батеријата ја заменив јас лично, а ја купив од човек нова неотпакована...ќе ја вратам старата сега и баш ќе видам дали ќе ми покаже јусиџ па ќе пишам овде... фала во секој слуај
За именикот требаше да сихронизираш на твојот акаунт што е регистриран на твојот мобилен и пак пробај да сихронизираш и можеби ќе ви врати именикот од ,,облакот"Реално врска немам од рутирања и такви работи.Сликите гледам ги врати откако ја извадив и ставив пак картичката и го поврзав со усб кабел.
А за именикот тоа е.Ништо здравје,освен телефоните треба се да е тука така да ќе остане на ова како што е.Фала во секој случај