Kajsibebraat
user
- 1 април 2012
- 1.480
- 982
колку би фатило менување на екран на xperia m2?
резолуцијата не му е нај нај ама не е толку воочлива. јас мислм дека е најдобар избор. Бај д веј денес и утре истиот во амц ти е 10 800 денари ;-)Помеѓу него, м2 и 610,најдобар ми изгледа. Нов телефон од мобилара.
Тие два и Xiaomi RedMi 1S се за таа цена до 10 000 (на старо има малку повеќе избор ама не е ништо посебно).Прашање , која солуција за мобилен е подобра да ја купам - Gigabyte Mika M2 ili Xperia M2 ??
До него беше. Сега да не е оправено? Излезе апдејт. Инаку ставив постара верзија зашто не се трпешеШто е со тапаталков ми го укопува телефонов до бескрај.... Го гасам, си лета како предтоа...
Читав на еден форум, еден дечко добил порака од алкател, алкател одговара дека до крајов на ова година ќе излези демек па сеа ќе видиме џа или буНе сум сигурен, но да прашам, ме интересира за 4.4 верзијата, преку компјутер и преку фота центарот не ми наоѓа нова верзија, а на гсмарена пишува дека телефонов е апгрејдбл на 4.4. Се работи за Идол 2 мини с, од вип, изгледа во Мк го нема тој апдејт, или има некое чаре(официјално) за ова...?
Неможе да се флешува не влегува во flash mode и во fast bootФлешувај фабрички со флештул.
Пробај на друг усб порт, на друг компјутер... S1 Tool користиш? Пробај и со Sony Companion (направи му фулл апдејт).Неможе да се флешува не влегува во flash mode и во fast boot
пробав на друг компјутер и со sony companion не го препознава уредот се можно пробав па ако не бидува ништо ке го носам во локален сервисПробај на друг усб порт, на друг компјутер... S1 Tool користиш? Пробај и со Sony Companion (направи му фулл апдејт).
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден