Таа блиска иднина ја чекаме 10 годиниСеуште не може да се прима пари, но во блиска иднина ќе биде и тоа.
Можи.. Но кај ќе ги трошиш после?Истечен е рокот за диспјут, продавачот ми понуди да ми ги врати преку PP или WebMoney.
Преку WebMoney може да се прими?
Кај мене го пуштија, кај тебе уште не е?
Не е уште, ти си во специјална програма веројатно. Прашај ги кога ќе го пуштат и кај нас.
Hahaha da ne mi lupnete ban hahaha moram da se pazam oti opasen e sajtov ima sekakviЕве прочитај овде што е Meme.
Имај малку култура во изразување.
Членовите не, меѓутоа можат да ти ги пријават мислењата кои сметаат дека не се во ред и модераторите соодветно да реагираат, да, вклучувајќи и бан.Hahaha da ne mi lupnete ban hahaha moram da se pazam oti opasen e sajtov ima sekakvi
Се извини членот во приватна порака, не и е јасен концептот на повлекување средства преку пејпал.Pa eden mi kaza deka imal paypal ama so negoviot nemozam zatoa sto toa e negov ne e moj i im pomognal na luge od stranava za vadenje pari a slusnav deka samo za plakanje e a ne za vadenje pari c c c znaci toj nekoj prevarant izgleda e
Zdravo izvinite ama sve e vo red jas taka klizacki vlagam i klizacki si begam bez panika se e pod kontrolaЧленката е очигледно малце повеќе од збунета.
Ме контактираше и мене во ПП, ама онака клизачи ми влезе од нигде-никаде и поима немав шо збори, додека не те спомна и тебе ефто и не ја дочитав конверзацијава
Ајде ако има некој нека и помогне, јас очигледно не можам да се најдам на ист тон со неа за разговор =)
Hahaha zasto vaka zborite pa mora da ima sekade sekakvi party time malce zasto mnogu e zaguslivo nemozam da disamСе е под контрола, сем тролањето
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден