outsider
lurker
Исто пати колку шо телефонот ќе го извадамKolku pata ke izvadis kartica od novcanik i kolku ke treba ovoj proces da go napravis?
Исто пати колку шо телефонот ќе го извадамKolku pata ke izvadis kartica od novcanik i kolku ke treba ovoj proces da go napravis?
Веројатно и втората, затоа што стигаат пуш нотификации преку mKlik Makedonija.Третата бриши.
Не е функционална повеќе.
Море бојкот!Ништо комплицирано, 2 минути работа е регустрацијста и додавањето на картичката.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Денес ја апдејтирав апликацијава NLB Pay Makedonija со најновата NLB Pay.Ми се јавија да ми кажат дека од задутре ќе се детокенизирале картичките, ќе требало да ја инсталирам NLB Pay (има две, NLB Pay и NLB Pay Македонија, јас сега ја имам вторава) и Google Wallet и наново да ја ставам картичката.
Сега ја инсталирав NLB Pay и оп -
Погледнете го атачментот 146391
![]()
Јас мислам ќе биде многу покомплицирано кога ќе ми се јави Сара и ја однесам во собаНишто комплицирано, 2 минути работа е регустрацијста и додавањето на картичката.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
И јас ги бојкотирам, посекако на повеќето терминали проблем ми праваше кога плаќав со google wallet.Море бојкот!
Со среќа бро, мене Симона ми се јави ама ништо не напраив, некако ладна беше и ме откачиЈас мислам ќе биде многу покомплицирано кога ќе ми се јави Сара и ја однесам во соба
Пробај држи power копче и можда ќе ти се појави мени кај што имаш и GPay односно картицата, ја така со години плаќам, не мора да отвараш никаква апликација. Android 11.Како и да е, може и да не замарам јас и само директно Wallet да отворам кога плаќам а не NLB Pay...
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден