нлб банка

  1. ITmkdroid

    НЛБ Банка ги замени SMS пораките со Viber нотификации

    Во текот на минатата недела, НЛБ Банка ги замени SMS пораките со Viber известувања за секој направен неуспешен обид или успешна трансакција. Банката, со верификуван профил на Viber не побара претходно известување за корисниците со изговор дека истите имаат опција да направат opt-out преку...
На врв Дно