the_maker
poweruser
И сега си на Стабилен?Претходно бев на Global stable 8.1.2.0
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Sent from my MI 5s
И сега си на Стабилен?Претходно бев на Global stable 8.1.2.0
Не, на неделен еу 7.4.20.И сега си на Стабилен?
Sent from my MI 5s
Направи фектори па тогаш пробај да ги импортираш. Преминот од стејбл > викли е малце зезната ствар.Претходно бев на Global stable 8.1.2.0
Направив уште одкако го флешував во ТВРП, а и преку миуи фактори.Направи фектори па тогаш пробај да ги импортираш. Преминот од стејбл > викли е малце зезната ствар.
Хмм таман се инсталираа сите апликации сега пак фактори ресет.... Ај ќе пробам тоа е.Незнам зошто, можеби ако го сетираш како нов телефон па после да убациш Ми Акаунт ќе сака, не директно во Сетап визардот. Пробај така..
Скоро да не се случило да не се врати бекап, сем ако не е избришан рачно, или не се синхронизирал. Тоа е исто ко Гмаил да не ти ги врати контактите, многу тешко. Нешто ти тргнало наопачки, пробај да се сетиш.
Sent from my MI 5s
Епа пробај само тие работи исклучи, уклучи.. Или види на i.mi.com што има онлајн како бекап.Хмм таман се инсталираа сите апликации сега пак фактори ресет.... Ај ќе пробам тоа е.
Онлајн се си стои како што треба... Ќе пробувам, фала за идеиве....Епа пробај само тие работи исклучи, уклучи.. Или види на i.mi.com што има онлајн како бекап.
Sent from my MI 5s
Средено.... Си флешував еу стабилен и сега се автоматски се врати.
И различни сензори а различен софтвер...Ај да ве прашам нешто. Во моментов имам и РМН 2 и РМН 3 (сд). Ноут 2 го шиша 3-ката во фотографии направени ноќно време или под вештачко светло. Денски се еднакво добри дури можда и подобри кај тројката.
РМН2 е на глобал стејбл V8.1.2.0.LHMMIDI (MIUI8)
РМН3 е на последниот глобал бета. Се работи ли за различни сензори?
^Да пробаш со Google камеркава? На РН3 фаќа 2.7.010
DOWNLOAD
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Маусов земја напраен. Немиен од кога е купен.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Пробав, нешто боље ама губиш на брзина и опции. Во мануелен мод на помал исо дава подобри слики.
Пробај со обичен ребутБев на Еу стабилен, а потоа преку ТВРП направив рестор на бекапот што го имав од МИУИ Глобален 8.1.2.0 и сега се вклучува, се си е вратено како што треба, си се конектира на WIFI автоматски, но никако неможам да го поминам Patern lock иако знам дека точно го внесувам. Два пати се обидов повторно рестор да направам од бекапот и ништо.... Сега само фактори ресет и одново инсталирање апликации?
Го средив само се зачепкав нешто друго па неможев веднаш да ви пишам.Пробај со обичен ребут
Која верзија на тврп ја имаш,ако е кинеската на првиот екран штиклирај тоа коцката во средината на екранот што е.Како во туторијалот на мејкер во миуи мак.Незнам зошто одкако му направив Рестор на бекапот (Глобален стабилен 8.1.2.0) никако Twrp не ми останува флешувана трајно. Ја флешувам преку фастбут ок, fastboot boot recovery. Img Ок си бутира во тврп и можам да си работам (нормално кога ќе се уклучи одбирам Allow modifications за да си остане трајно, но после рестарт па дури и ако одберам рестарт во рековери не се вклучува рековери туку си бутира во систем.
Што да правам да остане трајно. (порано се си беше ок. Изгледа дека го вратив бекапот од Еу на глобален тоа нешто зеза.)
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден