не работи линков дај другАј оваа пробајте ја, треба да е добра за сите посебно за нон-ЕУ
http://www.miui.mk/files/4.Themes/Mi 6.mtz
Линкот работи супер, но кога ќе се импиртира вели дека не е дозволено да се импиртира од трети страни. Глобален стабилен 8.1.2.0не работи линков дај друг![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Треба да му доделиш на броусерот пермисии да чита во меморијата/сд картичкатаЛинкот работи супер, но кога ќе се импиртира вели дека не е дозволено да се импиртира од трети страни. Глобален стабилен 8.1.2.0
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Да пробаш евентуално преку ми броусерот...од твојот скриншот личи на хром...мислам дека ми е ок во премисии. можно е да имаат некој забрани тука во шведска оти доста сајтови не отвара тука![]()
пробав и со тој истото го даваДа пробаш евентуално преку ми броусерот...од твојот скриншот личи на хром...
Сега пробав и кај мене е исто,но скрсти го урл-то овака и кликни си на темата и ќе ти даде опција за даунлоадпробав и со тој истото го дава
Ганеруја симнав но ништо истата грешка ја дава
се таман не сум до толу баук ми ја става темата ама кога и правам applay ми ја дава оваа грешка од сликаваГанеруотвори ја теми апликацијата/офлајн/импорт/даунлоадс...селектирај ја и ќе ти ја даде во темите да си ја одбереш...
![]()
![]()
Кај мене на еу ром е ок...се таман не сум до толу баук ми ја става темата ама кога и правам applay ми ја дава оваа грешка од сликава![]()
За тебе е таа втората, официјална е од Ми за нивните ромови, таа првата в1.1. е портирана и допреведена за ЕУ верзиите.јас сум на global stable 8.2.4.0
Едино шо ми текнуе уше е...јас сум на global stable 8.2.4.0
и тоа е штиклираноЕдино шо ми текнуе уше е...
Settings/additional settings/privacy/unknown sources дали ти е штиклирано,знам дека е за апс но можеби се однесува и на темите.
Сега го видов постот од мејкер,тоа е тоаи тоа е штиклирано
Претходно бев на Global stable 8.1.2.0Зошто одкако го флешував најновиот еу билд неможам да направам рестор на историјата на повици и смс од ми клоуд?
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден