OldSchoolPvP
lurker
Инсталирав но во deviceѕ нема разлика пак исто си е.Инсталирај Ми Флеш од тука http://www.miui.mk/files/3.Tools/MiPhone2015731.exe, ќе стави и драјвери.. Ти ги немаш основните Андроид драјвери, може и тоа проблем да ти прави.
Инсталирав но во deviceѕ нема разлика пак исто си е.Инсталирај Ми Флеш од тука http://www.miui.mk/files/3.Tools/MiPhone2015731.exe, ќе стави и драјвери.. Ти ги немаш основните Андроид драјвери, може и тоа проблем да ти прави.
Adb, fastboot работи све? Mi Flash го детектира на СОМ порта некоја?Инсталирав но во deviceѕ нема разлика пак исто си е.
Полни, новиот и до 2.5А, тоа е фаст чарџ 3.0
It works using what Qualcomm is calling Intelligent Negotiation for Optimum Voltage (INOV). This is a new computational algorithm that allows the device being charged to determine the power level it needs at any point in time, which means it's always working with the most efficient and optimized power transfer rate. Support for a wider range of voltage options — 200mV increments from 3.6V to 20V — means your phone can dynamically target one of dozens of charging levels.
Како Фаст чарџ 3.0?
What is Qualcomm Quick Charge?
http://www.androidcentral.com/what-qualcomm-quick-charge
За да работи Фаст Чарџинг 1.0, 2.0, 3.0 и остали треба да се крева напонот на 9V, на 15V и на 20V за да може да ја полни батеријата толку брзо. Ако не се менува напонот тогаш е само стандарден чарџер со голема ампеража, но не и фаст чарџер.
Ќе има вакво нешто? Некои од кинезиве веќе имаат искочено. Рецимо ова: http://ape-battery.en.alibaba.com/p...comm_Quick_Charge_2_0_power_bank_MP5200Q.html
Нема што да му ја мислиш, телефонот е топ, одличен дизајн (мада тоа е личен вкус плус обавезно маска и заштитно стакло), Snapdragon 650 го тепа минатогодишниот флегшип S810 така да од тој аспект само Mi5 или S7 се побрзи се друго е испод, немам приметено да закочи до сега се работи ултра брзо а на него имам 4 месенџери 3 маил акаунти на пуш подесени, фејбук и се што постои апликаци за социјални мрежи ... мада јас го имам моделот со 3ГБ рам така да не знам како би се понашал 2ГБ моделот тука но како споредба имав и Редми Ноте2 со 2ГБ кој со истиве апликации исто немаше мака, оперативниот си кешира паметно. Батеријата е дефинитивно екстра, минимум 2 дена држи и тоа со 1-2 часа youtube/twitch ... Камерата е малку подобра од обичниот Ноте3/2 има брз фокус и јас лично сум задоволен со квалитетот на сликата до сега само денски имам сликано и сликите се со одличен квалитет ... нема утка со телефонот ...Projdoa mesec ipol od prvata prodazba na rn3 pro. Nekoj sto go koristel ovoj period pofalbi poplaki mislenje da dade? Vo plan mi e da go zemam
Прво да видамe сертификат за кочански ориз па после нарачкаNEW!! MIJIA Induction Heating Pressure Rice Cooker (Шаоми е главен партнер во ново-ребрендираната MIJIA, ако не сте знаеле)
Ајмо сите Карапанџи во нив, сега има и Индукциски готвач за ориз нов. Со претходниот ако ви загоруваше оризот, сега сам се штелува спрема типот на оризот како да го вари. Просто е, прво скенираш QR code од опаковката на оризот, и тој одбира еден од 2450-те начини за готвење, да биде без никаков додаток, перфекција.. Плус, со апликацијата ја одбирате „мекоќата“ на зрнцата ориз, нели?
За кочанскиот ние треба да направиме апдејт на сорсот, да го убациме и тој начин на правење како 2451-ви, инаку една гумена топка ќе добиемеПрво да видамe сертификат за кочански ориз па после нарачка![]()
Кога ќе имаш време пиши некој збор подетално за боксот. Има англиско мени или уште е рано?Па и малото чудо Ми Бокс 3 е тука
Ќе видиме од што е направен денеска...
Мислам има, ама да го активираш е зезанција, но ќе пробам и ќе пишам..Кога ќе имаш време пиши некој збор подетално за боксот. Има англиско мени или уште е рано?![]()
Некa гледaт дa не бидaт сo ценaтa сaмo кaкo aјфoни и еџoви...И сега шу праиме со сите Еџови+ и ајфони+ ??
Новиот миленик од Mi ќе има две варијанти, една Mi Note 2 и една Mi Note 2 Pro. Prо-то се претпоставува да биде со следниве спецки:
- Snapdragon 823 (Snapdragon 820 Pro варијанта некоја)
- 6 GB Ram
- 256 GB Меморија
- 2K - 5.7'' екран / 3D Touch
- 16MP - IMX 298 + OiS
http://www.gadgetlite.in/2016/03/xiaomi-mi-note-2-to-feature-snapdragon.html?m=1#more
Ќе трнат навака наредната недела кога ќе се пуштат во продажбаНешто ново во најава..
![]()
![]()
Една Гигабитна LAN и WAN порта, УСБ 2.0 порта и 4 екстерни 6 dBi антени со AC поддршка. Тоа е се.![]()
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден