Смени ја наставката од .zip во .mtz, и инсталирај преку Theme апликацијата.Каде може да се најде high life темата?
Како го флешна истиот?Имам Redmi 4 pro 3/32 од пред 3 дена почна boot loop да прави,бев на миуи 9.5 флешнав на истиот 9.5 и издржа 3 дена и еве пак истото се дешава,кажете некое чаре ?
Ако е нова инсталација од друг ром тогаш да и дата и систем, а ако е надградба од стабилен еу на стабилен еу или од неделен на неделен тогаш не треба.Кога се инсталира ром од xioami.eu треба да се направи wipe на system?
Така направив ама на ми логото и долу powered by android нонстоп вртеше и не се палеше телефонот.Ако е нова инсталација од друг ром тогаш да и дата и систем, а ако е надградба од стабилен еу на стабилен еу или од неделен на неделен тогаш не треба.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

На било која тезга на било кое пазарче. Добро не на оние со патлиџани и пиперкими се заеба тоа за у штекер, беше малце криво уште кога го купив некако со мали потешкотии влагаше кај мене у соба, ама сега на друг штекер нејкеше и се заеба, се продаваат негде кај нас ?Погледнете го атачментот 64078
Вакво барај, многу се подобри од тој тип што веќе си го имал. По 50 денари се на зелено пазарче.ми се заеба тоа за у штекер, беше малце криво уште кога го купив некако со мали потешкотии влагаше кај мене у соба, ама сега на друг штекер нејкеше и се заеба, се продаваат негде кај нас ?
@StalkeR, може линк да ми пратиш за екранот за РН3П, пошто и мене ми тресна на земја и стаклото испука целоНе можам да сменам слика на lockscreen, многу ми е грда таа фабричката.
Одам да сменам и нема ефект, стои старата.
Global 9.5.4 redmi 4x
Бтњ, моментално чекам екран за Рн3п то од Али, па ке го користам тој изгледа некое време...
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Не се реклами туку сугестии, т.е. препораки за апликации или друга содржина. И не е најчесто за да "потрошиш" пари, туку бесплатно ти даваат. Само да се кукало, одма и на профитот од 5 % му рипнавте јбтЕдно прашање до @the_maker или било кој што знае зошто е тоа така? (не како да го спречам, тоа го знам, но зошто е воопшто така ).
Станува збор за рекламите кои ги гледам во разни фабрички апликации на глобален стабилен 9.5.3.0 ром. Во музичката апликација, во клинер апликацијата, во доунлоадс апликацијата.... И да напоменам дека немам вируси во телефонот, меѓу другото му направив и свежа инсталација со мифлеш.
Поентата ми е, да го добиев телефонот бесплатно ќе беше во ред да гледам реклами, но јас го купив телефонот, а со него логично е производителот да стави софтвер кој би го направил телефонот функционален, а не јас да платам за телефонот, а со тоа некој друг да добие бесплатна реклама, односно реклама за која јас сум платил да ја гледам и да ме иритира.
Страшно лош потег на Xiaomi во обид да заработат пари на наш грб, а од друга страна пак се декларираат дека профитот нема да им надмине 5%. (но при тоа без да нагласат дали тоа се однесува само на профит од продажба на уредите или тука спаѓа и профитот од рекламите кои ги гледаме ние).
Јас не сум единствен на кого ова му се случува, на интернет голем број на луѓе се жалат на овој проблем.
каде во системски?Не се реклами туку сугестии, т.е. препораки за апликации или друга содржина. И не е најчесто за да "потрошиш" пари, туку бесплатно ти даваат. Само да се кукало, одма и на профитот од 5 % му рипнавте јбт)
Се менува во сетингс -> системски апликации
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Во Security апликацијата мислам...каде во системски?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
таман е фалаВо Security апликацијата мислам...
Не се реклами туку сугестии, т.е. препораки за апликации или друга содржина. И не е најчесто за да "потрошиш" пари, туку бесплатно ти даваат. Само да се кукало, одма и на профитот од 5 % му рипнавте јбт)
Се менува во сетингс -> системски апликации
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Реклами се и во левиот горен агол на "сугестијата" пишува Ad, а не Suggestion, но ајде да ги браниме Xiaomi. И не се исклучуваат така лесно туку мора да се рутира телефонот, а да ме прашаат од Xiaomi дали воопшто сакам да го рутирам? Ептен големи глупости се ова, ептен, но тоа е кинез и тоа замисли на Глобален стабилен ром. Срамота.реклами се, мене у ми фајл експлорерот ми искачаше она за кредит зимање со игор џамбазов, во секоја ми апликација посебно гасев за да не ми искачаат реклами, тоа друго е за рекомендејшнс....
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден